Bestyrelseskursus der hjælper dig i gang

Forside / Kurser /

Den Værdifulde Bestyrelse
– kursus for små og mellemstore vækstvirksomheder

Kom til en lærerig og aktiv Bestyrelses-Workshop og bliv klogere på, hvordan en bestyrelse skaber værdi for din virksomhed.
Dette kursus er udformet som en workshop, og det er både for dig, der overvejer at få en bestyrelse, og dig, der allerede har en, men som måske har brug for fornyet input til, hvordan du kan få endnu større værdi ud af den.

På nogle få timer får du stor indsigt i, hvad du kan forlange og forvente af en professionel bestyrelse uden, at det koster dig en formue.
Når du går hjem fra workshoppen, vil du have tasken fuld af nye ideer til, hvordan du kommer godt videre med dine overvejelser omkring etableringen af eller ændringer i en aktiv professionel bestyrelse.

Vi vil arbejde aktivt med nogle af de spørgsmål, der ofte stilles i forbindelse med overvejelserne omkring bestyrelsesarbejde:
– Hvad er værdien af en bestyrelse – og hvordan får vi optimal værdi af en bestyrelse?
– Hvad kan vi forlange og forvente af en bestyrelse, der skal skabe værdi?
– Hvordan sikrer vi, at bestyrelsen altid arbejder for virksomhedens bedste?
– Hvordan kommer vi bedst videre fra fx en familiebaseret eller måske mindre aktiv bestyrelse til en professionel og aktiv bestyrelse?
– Hvilke værktøjer bør en bestyrelse arbejde med?
– Hvordan er tidsplanen for at få en bestyrelse til at fungere optimalt?
– Hvordan sikrer du, at bestyrelsen påtager sig opgaver, så du ikke som f.eks. ejerleder står tilbage med ekstra arbejde?
– Hvad er investeringen i at få en bestyrelse?

Kurset / Workshoppen vil bestå af løbende oplæg og erfaringsudvekslinger, og  der vil være rig mulighed for åbne dialoger og spørgsmål, så vi sikrer, at alle bliver klædt bedst muligt på til at kunne arbejde videre med den værdifulde bestyrelse.

Der er begrænset antal pladser for at sikre god tid til dialoger og læring for hver enkelt deltager.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted

Vælg by for at se dato

Adresse

Vælg by for at se adresse

Tidspunkt
16:30 – 20:00

Varighed
Aftenkursus


Tidspunkt
16:30 – 20:00

Varighed
Aftenkursus


1.495,-

Prisen er ekskl. moms

Prisen er inklusiv fuld forplejning.
Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

Underviser
Lars Egsvang

Lars Egsvang Ramussen har mange års erfaring inden for bestyrelser i små- og mellemstore virksomheder og er selv professionel bestyrelsesformand og medlem i et antal virksomheder.

Derudover arbejder han som underviser, coach, mentor, sparringspartner og konsulent i private såvel som offentlige virksomheder. Gennem tiden har Lars hjulpet mange iværksætter- og vækstvirksomheder med at holde fokus på vedvarende udvikling af både virksomheden og virksomhedens medarbejdere.

Lars er en levende og meget engageret underviser, og man mærker tydeligt, at han elsker at undervise og dele ud af sin store erfaring.

Tilmeld dig
Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
    • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
    • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I