301

Hvad er et Redirect?

Hvad er et Redirect? Hvor mange forskellige redirects er der? Hvilket redirect skal jeg bruge? Har det nogen betydning for min søgemaskineoptimering, hvilket redirect jeg benytter? Hvordan indsætter jeg et redirect, hvis jeg bruger WordPress? Få svar på disse spørgsmål og meget mere i dette blogindlæg om redirects.

Hvad er billedoptimering

Hvad er billedoptimering?

Er det vigtigt at optimere dine websites med billeder? Hvilken betydning har det, at du indsætter billeder? Hvordan og hvornår bør du indsætte billeder? Hvordan kan du optimere dine billeder til søgemaskinerne? Og hvad er alttekst? Få svar på alle disse spørgsmål og meget mere i dette blogindlæg om billedoptimering.

hængelåse

Fra HTTP til HTTPS

Hvad står HTTP og HTTPS for? Hvad er det man bruger det til? Bør jeg bruge HTTP eller HTTPS? Hvis jeg gerne vil skifte til HTTPS, hvordan gør man så? Hvor lang tid tager det for Google at se, at jeg har skiftet? Få svar på disse spørgsmål og andre tips i dette blogindlæg om HTTP og HTTPS.

headings

Hvad er Headings?

Hvad er headings? Er det det samme som en overskrift? Er det ligegyldigt, om jeg bruger H1, H2, H3, H4, H5 eller H6? Hvordan ved jeg, hvilken en jeg skal bruge? Er der en sammenhæng mellem headings og SEO? Få svar på disse spørgsmål og meget mere i dette blogindlæg om headings.

hvad er meta description

Hvad er Meta Description?

Hvad er en meta description? Hvor lang må den være? Hvorfor er den overhovedet vigtig, og hvad har den med SEO at gøre? Få svar på disse spørgsmål i det her blogindlæg.

hvad er en url

Hvad er en URL?

Hvad er en URL? Hvad står det for? Hvordan hænger en URL sammen med SEO, og hvad kan du selv gøre? Få svar på disse spørgsmål og meget andet i dette blogindlæg.

Hvad er seo og søgemaskineoptimering

Hvad er SEO?

Vil du gerne forstå, hvad SEO er og hvorfor det er vigtigt for dit website eller webshop? Har du ofte undret dig over, hvordan Google virker? Er du i tvivl om, hvad du kan gøre i praksis, for at du har større chance for at lande på side 1 i Google? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så er dette blogindlæg til dig! Her fortæller vi dig, hvad søgemaskineoptimering er, og hvordan det virker.

title tag eksempel

Hvad er et Title Tag?

Har du svært ved at finde ud af, hvad et title tag er? Hvilken sammenhæng det har med SEO? Hvad det kan gøre for dit website eller webshop? Så tag et kig på denne blog, der fortæller dig alt om Title Tag og hvordan du får dem optimeret med tips og tricks.

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/