Claus Rump

Claus Rump har arbejdet med SEO siden 2011 og undervist siden 2013. Han har bl.a. været SEO-specialist hos River Online, hvor han sad med flere større virksomheder i sin kundeportefølje. Her kan blandt andet nævnes PietHein.dk og tandlægekæden Godt Smil.

Udover SEO på grundlæggende og avanceret niveau underviser Claus også i e-mail marketing.

Han har startet 2 webshops og flere forretningshjemmesider helt fra bunden, så han kender til alt det benarbejde, der ligger foran dig lige nu. Claus er tidligere Officer i Forsvaret og har derudover mere end 10 års erfaring med internationalt salg og markedsføring.

Claus lever og ånder for søgemaskineoptimering – og for at lære fra sig. Hans dedikerede tilgang til undervisningen vil med sikkerhed smitte af på dig og give dig et ekstra ”skub” i retning af at gå hjem og skabe resultater på DIN hjemmeside eller webshop.

Hvad siger andre om Claus Rump

“Claus fortæller og lærer fra sig i øjenhøjde med sine kursister, og man kan tydeligt mærke, at han har taget sig tid til at sætte sig ind i de enkelte kursisters websites forud for kurset.”

Oliver Jensen - PriceRunner

“Claus var rigtig god til at forklare tingene, så alle kunne forstå dem.”

Tanja Skøtt udtalelse om SEO underviser Claus Rump

“…Underviseren var dygtig og erfaren, og den lille holdstørrelse gjorde det muligt for ham at besvare mange direkte spørgsmål og give individuel feedback.”

Ida Vilbæk - SEO kursist
https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/