Content Marketing Kursus: Lær at bruge det (effektivt!)

“Content is king!”

Er det en sætning, du har hørt før men aldrig helt forstået essensen af? Så har du nu muligheden for at tage revanche.

Forside / Kurser /

Skab værdi for dine kunder

OBS! Nyt kursus er på vej – hold øje med siden eller tilmeld dig vores nyhedsmail

På dette heldagskursus sætter vi fokus på marketingdisciplinen Content Marketing og lærer dig, hvordan du kan bruge det til at skabe værdi for dine kunder og din virksomhed.

Content Marketing handler i bund og grund om at skabe værdi for kunderne gennem inspirerende indhold. Indhold, der på mange måder kan sammenlignes med det, du kan læse i aviser, ugeblade mm., og det er der en særlig grund til.

Mange virksomheder opfører sig nemlig som traditionelle medier i dag.

Der rykker journalister ind i marketingafdelingerne, og produktionen og distributionen af indhold foregår i langt højere grad på virksomhedens egne kanaler. Relevante blogindlæg på hjemmesiden, inspirerende videoer på sociale medier og andet indhold, der har relevans i forhold til det, I beskæftiger jer med i din virksomhed. Og det er netop det, vi arbejder med på dette kursus i Content Marketing.

Alle i virksomheden skal se Content fidusen

Det stiller nye krav til marketingafdelingen, og det kræver, at både ledelsen og medarbejderne ser fidusen i Content Marketing og ved, hvordan det kan bruges, og hvordan det kan skabe værdi for lige netop jeres kunder.

I løbet af kurset får du rig mulighed for at arbejde med Content Marketing i praksis. Du får redskaberne til at kunne planlægge og distribuere relevant, inspirerende og underholdende indhold på en effektiv måde.

Book din plads allerede nu, og tag en eller flere kolleger med til halv pris.

Der er indlagt forskellige øvelser i løbet af dagen, hvor det kan være en fordel, at I er flere fra virksomheden, der deltager.

Kurset er målrettet

– Ledere og mellemledere

 Marketing- og kommunikationsfolk

Kurset er også relevant for dig, der har en basal viden om Content Marketing, men mangler input til, hvordan du distribuerer dit indhold effektivt, og hvordan du får ledelsen overbevist om, at dette er et område, I bør bruge mere tid på.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted

Vælg by for at se dato

Adresse

Vælg by for at se adresse

Tidspunkt
08:45 – 15:30

Varighed
1 dag


Tidspunkt
08:45 – 15:30

Varighed
1 dag


3.495,-

Prisen er ekskl. moms

Prisen er inklusiv fuld forplejning.
Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 50% af originalprisen.

Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

Underviser

Tilmeld dig

Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype
  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
    • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
    • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser