Dorte Møller Madsen

Dorte har arbejdet med LinkedIn siden 2006 og undervist ca. lige så længe. Hun har siden 2013 drevet konsulentfirmaet STORMVIND og har mere end 17 års erfaring fra IT-branchen inden for med markedsføring, salg og forretningsudvikling. Dorte er en af de helt store eksperter inden for LinkedIn og social selling, og TV2 trækker med jævne mellemrum på hendes ekspertise.

Dortes 12 års erfaring med LinkedIn, entusiasme, professionalisme og praktiske tilgang til mediet vil sende dig fra kurset med en fornyet lyst og evne til at mestre LinkedIn og skabe SYNLIGE resultater.

Udover at være konsulent og underviser er Dorte også professionel foredragsholder og anerkendt for sin smittende energi og evne til at aktivere deltagerne.

Kurser Dorte Møller Madsen underviser i

Hvad siger andre om Dorte Møller Madsen

Fantastisk kvinde, der er værd at høre på og bestemt lever op til sit firmanavn (Stormvind).

Det er tydeligt, at Dorte har en enorm viden om emnet, og hun formår samtidig at sende budskabet afsted med et enormt engagement. Hun er god til at mærke efter i lokalet og tilpasse hendes præsentation til det, som tilskuerne finder mest nyttigt.  Bedste anbefalinger herfra 🙂

https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/