Tag din Email Marketing og nyhedsmails til next level

Lær at sende e-mails der (næsten) gør arbejdet for dig

Forside / Kurser / /email-marketing-kom-videre

Du har fundet ud af, at e-mail markedsføring kan noget, og nu vil du gå all in. Du vil lære at målrette og automatisere dine kampagner, og du vil lære at splitteste for at finde den måde, der skaber de bedste resultater.

Du er med andre ord klar til next level, og dette kursus i e-mail markedsføring er et skridt mod en langt mere effektiv digital markedsføring.

Kurset er en naturlig forlængelse af vores Email marketing kursus for begyndere. Men det er også for dig, der er ”let øvet” i kunsten at lave god e-mailmarketing. Du har rimelig styr på dit system, du har en fin liste med modtagere, og du kan lave en killer headline, som folk rent faktisk gider klikke på.

Ramte vi forkert?

Hvis du læste ovenstående og tænkte ”Næh, det er ikke mig”, så skal du måske starte med vores Email Marketing Kursus for begyndere. Her lærer du alt det grundlæggende omkring e-mailmarketing. Underviseren er den samme, og du kan bygge dette kursus på bagefter.

…Og hvad får du så ud af det?

Du får undervisning af en af landets førende e-mail marketing eksperter, nemlig Casper Ackermann. Han har så meget erfaring i e-mailmarkedsføring, at han deler rundhåndet ud af det.

Når du tager hjem fra kurset ved du, hvordan du laver splittest, der gør dig skarpere på dine konverteringer. Du kan opsætte et automatiseret e-mailflow, der kan øge dit salg og dine leads og så lærer du at måle og analysere, så du hver eneste gang, du sender en mail ud, bliver en lille smule klogere på, hvad der virker, og hvad du kan gøre bedre.

Find et kursus i e-mail markedsføring tæt på dig

Hos MindRocket ved vi, at netværk er en styrke. Vi har et solidt netværk af uddannelsessteder, som vi samarbejder med, og det betyder, at vi kan tilbyde vores kursus i e-mail marketing i både København, Odense, Kolding, Vejle, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Aabenraa.

Yes, you can!

Selv vores eksperter har været begyndere engang. De har været der, hvor du er nu. De ved, hvordan de skal gøre deres ekspertviden jordnær og lettilgængelig, så du opdager, at du faktisk selv kan klare rigtig meget af din markedsføring på egen hånd. Også din e-mail markedsføring.

Vi tør godt love dig, at når du tager hjem fra dette kursus, så har du redskaberne og modet til at gå i gang med at skabe dine egne resultater.

Indhold på kurset

Strukturerede splittest på kampagne e-mails

Du lærer at splitteste dine kampagne e-mails, og dermed effektivisere din markedsføring. I dag kan man nærmest ikke arbejde med markedsføring uden at vide noget om at splitteste og vurdere kampagner. Få en grundig introduktion til, hvordan du skal gribe denne disciplin an.

Automatisk e-mail marketing

Marketing automation. Det er det helt store buzz word. Med god grund. Lær at automatisere dine e-mails, så du sparer din dyrebare tid og samtidig øger dine konverteringer. Det er nemmere end nogensinde før at opsætte automatiserede e-mail kampagner, så det skal du selvfølgelig benytte dig af. Få hjælp til at komme i gang og få svar på, hvilke fordele der er forbundet med automatisk e-mail marketing på kurset.

Eksempler på automatiske e-mail flows

Det her bliver du lykkelig for at kunne… Automatiske e-mail flows. Casper præsenterer dig for en række udvalgte eksempler på automatiske e-mail flows. Disse konkrete eksempler vil kunne inspirere dig til at arbejde med e-mail marketing på en måde, som du ikke tidligere har beskæftiget dig med.

Måling og analyse

E-mail marketing handler ikke blot om, at man skal opsætte e-mail kampagner og lade dem passe sig selv. Der skal også sættes tid af til måling og analyse, så man rent faktisk får en fornemmelse af, om kampagnerne præsterer som forventet eller ej.

Leadscoring

Leadscoring er endnu en af de metoder og begreber, man kan drage nytte af at kende til, hvis man arbejder med e-mail marketing i en større eller mindre virksomhed. Hvad er leadscoring? Hvordan arbejder man med leadscoring? Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på, på kursusdagen.

Dette er kurset du ikke må undvære!

Digital markedsføring er ikke blevet nemmere de seneste år, og du skal nok ikke lige regne med, at de mange algoritmestyrede platforme bliver mere medgørlige fremadrettet.

Heldigvis er en e-mailadresse fra en i din målgruppe langt mere værd end et like på Facebook. Faktisk er det en tillidserklæring, som du skal være stolt af.

Netop derfor skal du tage din e-mail markedsføring alvorligt, og med dette kursus i e-mailmarketing kan du godt tillade dig at bekymre dig lidt mindre om faldende synlighed på Facebook. Det her er nemlig e-mail markedsføring der virker.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Onsdag den 20. Marts, 2019 1 dag Aarhus EAAA
Torsdag den 11. April, 2019 1 dag Odense

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  2.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Casper Ackermann

  Casper er en af Danmarks førende e-mail marketing eksperter. I 2014 stiftede han e-mail marketingbureauet Ackermann Kommunikation, hvor han sammen med sine 5 kollegaer rådgiver og hjælper danske og internationale virksomheder som bl.a. Meyers, Coolshop og Dansk Industri med e-mail marketing.


  Casper brænder for at undervise, og han er blandt andet også gæsteforelæser på Copenhagen Business School.

  Det er vigtigt for ham, at du går fra hans kurser med konkret viden, som du kan omsætte direkte i dit arbejde. Og så er det meget svært ikke at få email marketing-ilden tændt efter en eller to hele dage med ham som underviser 😉

  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

  DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I