Tag din Email Marketing
og nyhedsmails til next level

Lær at sende e-mails der (næsten) gør arbejdet for dig

Klar til at tage din Email markedsføring niveauet op?

Du har fundet ud af, at e-mail markedsføring kan noget, og nu vil du gå all in. Du vil lære at målrette og automatisere dine kampagner, og du vil lære at splitteste for at finde den måde, der skaber de bedste resultater.

Du er med andre ord klar til next level, og dette kursus i e-mail markedsføring er et skridt mod en langt mere effektiv digital markedsføring.

 

Hvad får du viden om på kurset?

Vi gennemgår:

  Strukturerede splittest på kampagne e-mails – effektiviser dine email kampagner

  Automatisk e-mail marketing

  Eksempler på automatiske e-mail flows

  Måling og analyse – giver dine emails det ønskede udbytte?

  Leadscoring

2.995,-
Prisen er eksl. moms

Kurset er en naturlig forlængelse af vores Email marketing kursus for begyndere. Men det er også for dig, der er ”let øvet” i kunsten at lave god e-mailmarketing. Du har rimelig styr på dit system, du har en fin liste med modtagere, og du kan lave en killer headline, som folk rent faktisk gider klikke på.

Ramte vi forkert?

Hvis du læste ovenstående og tænkte ”Næh, det er ikke mig”, så skal du måske starte med vores Email Marketing Kursus for begyndere. Her lærer du alt det grundlæggende omkring e-mailmarketing. Underviseren er den samme, og du kan bygge dette kursus på bagefter.

…Og hvad får du så ud af det?

Du får undervisning af en af landets førende e-mail marketing eksperter, nemlig Casper Ackermann. Han har så meget erfaring i e-mailmarkedsføring, at han deler rundhåndet ud af det.

Når du tager hjem fra kurset ved du, hvordan du laver splittest, der gør dig skarpere på dine konverteringer. Du kan opsætte et automatiseret e-mailflow, der kan øge dit salg og dine leads og så lærer du at måle og analysere, så du hver eneste gang, du sender en mail ud, bliver en lille smule klogere på, hvad der virker, og hvad du kan gøre bedre.

Find et kursus i e-mail markedsføring tæt på dig

Hos MindRocket ved vi, at netværk er en styrke. Vi har et solidt netværk af uddannelsessteder, som vi samarbejder med, og det betyder, at vi kan tilbyde vores kursus i e-mail marketing i både København, Odense, Kolding, Vejle, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Aabenraa.

Yes, you can!

Selv vores eksperter har været begyndere engang. De har været der, hvor du er nu. De ved, hvordan de skal gøre deres ekspertviden jordnær og lettilgængelig, så du opdager, at du faktisk selv kan klare rigtig meget af din markedsføring på egen hånd. Også din e-mail markedsføring.

Vi tør godt love dig, at når du tager hjem fra dette kursus, så har du redskaberne og modet til at gå i gang med at skabe dine egne resultater.

Indhold på kurset

Splittest: Effektiviser dine kampagner

Du lærer at splitteste dine kampagne e-mails, og dermed effektivisere din markedsføring. I dag kan man nærmest ikke arbejde med markedsføring uden at vide noget om at splitteste og vurdere kampagner. Få en grundig introduktion til, hvordan du skal gribe denne disciplin an.

Gør din e-mail marketing automatisk

Marketing automation. Det er det helt store buzz word. Med god grund. Lær at automatisere dine e-mails, så du sparer din dyrebare tid og samtidig øger dine konverteringer. Det er nemmere end nogensinde før at opsætte automatiserede e-mail kampagner, så det skal du selvfølgelig benytte dig af. Få hjælp til at komme i gang og få svar på, hvilke fordele der er forbundet med automatisk e-mail marketing på kurset.

Eksempler på, hvad automatiske e-mail flows er

Det her bliver du lykkelig for at kunne… Automatiske e-mail flows. Casper præsenterer dig for en række udvalgte eksempler på automatiske e-mail flows. Disse konkrete eksempler vil kunne inspirere dig til at arbejde med e-mail marketing på en måde, som du ikke tidligere har beskæftiget dig med.

Hvordan du tjekker om dine email kampagner virker

E-mail marketing handler ikke blot om, at man skal opsætte e-mail kampagner og lade dem passe sig selv. Der skal også sættes tid af til måling og analyse, så man rent faktisk får en fornemmelse af, om kampagnerne præsterer som forventet eller ej.

Hvad du bruger leadscoring til i din email marketing

Leadscoring er endnu en af de metoder og begreber, man kan drage nytte af at kende til, hvis man arbejder med e-mail marketing i en større eller mindre virksomhed. Hvad er leadscoring? Hvordan arbejder man med leadscoring? Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på, på kursusdagen.

Få endnu bedre styr på, hvordan du får mest ud af at bruge email marketing og forbedrer det med Ackermann

Let dit arbejde med automatisk email marketing
Små hold - normalt kun 4 - 6 virksomheder
25% kollegarabat: Tag din kollega med til skarp pris
25% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus (inden for 2 måneder)

Dette er kurset du ikke må undvære!

Digital markedsføring er ikke blevet nemmere de seneste år, og du skal nok ikke lige regne med, at de mange algoritmestyrede platforme bliver mere medgørlige fremadrettet.

Heldigvis er en e-mailadresse fra en i din målgruppe langt mere værd end et like på Facebook. Faktisk er det en tillidserklæring, som du skal være stolt af.

Netop derfor skal du tage din e-mail markedsføring alvorligt, og med dette kursus i e-mailmarketing kan du godt tillade dig at bekymre dig lidt mindre om faldende synlighed på Facebook. Det her er nemlig e-mail markedsføring der virker.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.
Kurset afvikles af UCL - Se alle datoer og tilmeld dig her
Casper Ackermann

Casper er en af Danmarks førende e-mail marketing eksperter. I 2014 stiftede han e-mail marketingbureauet Ackermann Kommunikation, hvor han sammen med sine 5 kollegaer rådgiver og hjælper danske og internationale virksomheder som bl.a. Meyers, Coolshop og Dansk Industri med e-mail marketing.


Casper brænder for at undervise, og han er blandt andet også gæsteforelæser på Copenhagen Business School.

Det er vigtigt for ham, at du går fra hans kurser med konkret viden, som du kan omsætte direkte i dit arbejde. Og så er det meget svært ikke at få email marketing-ilden tændt efter en eller to hele dage med ham som underviser 😉

Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.

Andre kurser, du kan være interesseret i

Email Marketing

Mailadressen er direkte adgang til dine kunders hjerter (og betalingskort)!

Dato

By

Varighed

Hel dag

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/