Email Marketing Kursus: Få mange flere klik (og salg)

Mailadressen er direkte adgang til dine kunders hjerter (og betalingskort)!

Forside / Kurser / /email-marketing-kursus

Lær hvordan du udnytter din nuværende eller kommende emailliste til at vækste dit brand og din bundlinje.

E-mail marketing er markedsføringsdisciplinen, som alle snakker om, men som de færreste er specielt gode til. Og det til trods for at en ROI (retun on investment) på 40(!) ikke er ualmindelig.

Dvs. at for hver gang du bruger 1 krone, kan du få 40 kr. igen. Ingen anden markedsføringskanal kan matche det afkast.

Kurset er nærmest nødvendigt for dig uanset, om du først skal til at starte din email markedsføring, om du har en lille liste – eller om du har flere tusinde mailadresser allerede.

For der er VIRKELIG meget omsætning at hente, og det er nemt at lære, hvordan du bliver skarp til det!

MailChimp, Campaign Monitor – eller et helt tredje system?

Du bliver undervist i, hvordan du udarbejder skarpe og relevante nyhedsmails, der skaber interesse og sælger – uafhængigt af dit valg af mailsystem.

Uanset om du bruger Mailchimp, Active Campaign, Ubivox, Campaign Monitor eller slet ikke har valgt en mailtjeneste endnu, er kurset for dig.

Din underviser er email marketing-eksperten Casper Ackermann fra Ackermann Kommunikation, og han har erfaring med langt de fleste systemer – og heldigvis er der ikke den store forskel i opsætningen af dem.

Det lærer du på kurset:

Opsætning og design til mobil, tablet og desktop
Det er altafgørende, at dine nyhedsmails kan læses – og klikkes på – på alle enheder. Casper Ackermann giver dig tips og tricks, som dine konkurrenter garanteret ikke kender til.

Emnelinjer – din sikre genvej til skyhøje åbningsrater
Du kan have verdens bedste tilbud til dine modtagere – men hvis de ikke åbner mailen, ser de det ikke! Du får skarpe tips, der påvirker dine åbningsrater (betydeligt)!

E-mail marketing som kanal
Flere og flere store og små virksomheder bruger e-mail marketing som deres primære markedsføringskanal, og det er ikke en tilfældighed.

Samspil med dine andre kanaler
E-mail marketing kan i princippet godt stå alene, men det kan med stor fordel også kombineres med dine andre markedsføringskanaler. Casper gennemgår, hvordan du kan kombinere dine forskellige indsatsområder for at få den bedste bundlinje.

Kampagne e-mails (opsætning og udsendelse)
De fleste sender en bare en enkelt mail ud, når de vil sælge noget. Er du tilfældigvis en af dem? Så har du meget til gode. For e-mail kampagner på en lille serie af mails er meget mere effektive. Du lærer præcis, hvordan du opsætter og udsender dem

Leadgenerering / sign-ups
Hvordan får du dine lister til at vokse – kraftigt? Casper giver dig lavpraktiske eksempler og konkrete råd til, hvordan du kan få (mange) flere relevante sign-ups til din liste. Og du kan gå direkte hjem og implementere dem – det er ikke raketvidenskab.

Udbytte af kurset

Du får lavpraktisk og nem omsættelig viden med hjem. Vi vil godt garantere, at din første nyhedsmail efter kurset bliver væsentlig anderledes end de forrige.

Og har du ikke sendt en eneste nyhedsmail ud før, så vil du dårligt kunne vente med at gøre det, når du ser mulighederne – og potentialet!

Der findes mange kurser i nyhedsbreve men få vil være så konkrete som dette! Vi lover dig et stort udbytte, som du kan gå hjem og implementere i din egen markedsføring med det samme.

Hvem er målgruppen for dette kursus?

Kurset er for dig, der allerede via virksomhedens hjemmeside eller webshop indsamler mailadresser – eller godt ved I skal i gang.

Du er enten nybegynder eller har lidt erfaring med email markedsføring og nyhedsmails. Uanset dit niveau vil du få eksekverbare guldkorn med hjem.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Tirsdag den 19. Marts, 2019 Hel dag Aarhus EAAA
Onsdag den 10. April, 2019 Hel dag Kolding

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  Hel dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  Hel dag


  2.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Casper Ackermann

  Casper er en af Danmarks førende e-mail marketing eksperter. I 2014 stiftede han e-mail marketingbureauet Ackermann Kommunikation, hvor han sammen med sine 5 kollegaer rådgiver og hjælper danske og internationale virksomheder som bl.a. Meyers, Coolshop og Dansk Industri med e-mail marketing.


  Casper brænder for at undervise, og han er blandt andet også gæsteforelæser på Copenhagen Business School.

  Det er vigtigt for ham, at du går fra hans kurser med konkret viden, som du kan omsætte direkte i dit arbejde. Og så er det meget svært ikke at få email marketing-ilden tændt efter en eller to hele dage med ham som underviser 😉

  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

  DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I