Email Marketing Kursus: Få (meget) højere åbningsrate

Overvejer du at udsende nyhedsbreve til dine kunder, men har brug for lidt viden og inspiration for at komme godt i gang, så har vi kurset til dig.

Forside / Kurser /

På dette halvdags kursus i nyhedsbreve lærer du, hvordan du kan bruge emails som et vigtigt led i din markedsføring og kommunikation med eksisterende og potentielle kunder.

Indhold

I løbet af dagen skal vi arbejde med:

– Hvordan du kan bruge e-mail marketing i din virksomhed

– Det juridiske omkring udsendelse af nyhedsbreve; hvem må du sende til, og hvordan er retningslinjerne for indhentning af permission/samtykke

– Hvordan du skaber relevant indhold til dine kunder

På dette kursus i email marketing bliver du introduceret til Mailchimp, som er en af de mest anvendte løsninger til udsendelse af nyhedsbreve. Mailchimp er blevet utrolig populær på grund af sin intuitive brugerflade, der gør det nemt at betjene, ligesom mulighederne for både design, opsætning og efterfølgende måling af dine resultater er mange.

Når kurset er slut ved du meget mere om:

– Hvordan du opsætter og designer dit eget nyhedsbrev og sikrer, at det fungerer godt på både mobil, tablet og computer

– Hvordan du planlægger udsendelse af nyhedsbreve og splittester

– Hvordan du analyserer på data som åbningsrater, klik mm., der giver dig et indblik i, hvordan nyhedsbrevet har performet.

Dette er ikke et konkret Mailchimp kursus forstået på den måde, at hele den første og største del af kurset er generelle tips, tricks og erfaringer om nyhedsbreve generelt. Den sidste del af kurset er fokuseret på opsætning og udsendelse af nyhedsmails i Mailchimp.

Der findes mange kurser i nyhedsbreve men få vil være så konkrete som dette! Vi lover dig et stort udbytte, som du kan gå hjem og implementere i din egen markedsføring med det samme.

Kurset henvender sig til dig, der er relativt ny i det store e-mail marketing univers. Hvis du ikke allerede har en Mailchimp-konto, hjælper vi dig med at oprette en, så du kan arbejde på den i løbet af dagen.

Husk at medbringe computer, så du har mulighed for at arbejde med tingene undervejs.

Vidste du, at flere undersøgelser viser, at e-mail marketing er en af de mest effektive former for online markedsføring?

Hvorfor vente?
Kom i gang med det samme og find ud af, hvordan du kan bruge nyhedsbreve som et aktivt led i din markedsføring.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Mandag den 18. December, 2017 Halv dag Aabenraa

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 12:30

  Varighed
  Halv dag


  Tidspunkt
  08:45 – 12:30

  Varighed
  Halv dag


  1.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 50% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Claus Rump

  Claus har arbejdet med SEO siden 2011 og undervist siden 2013. Han har bl.a. været SEO-specialist hos River Online, hvor han sad med flere større virksomheder i sin kundeportefølje. Her kan blandt andet nævnes PietHein.dk og tandlægekæden Godt Smil.

  Udover SEO på grundlæggende og avanceret niveau underviser Claus også i e-mail marketing.

  Han har startet 2 webshops og flere forretningshjemmesider helt fra bunden, så han kender til alt det benarbejde, der ligger foran dig lige nu. Claus er tidligere Officer i Forsvaret og har derudover mere end 10 års erfaring med internationalt salg og markedsføring.

  Claus lever og ånder for søgemaskineoptimering – og for at lære fra sig. Hans dedikerede tilgang til undervisningen vil med sikkerhed smitte af på dig og give dig et ekstra ”skub” i retning af at gå hjem og skabe resultater på DIN hjemmeside eller webshop.

  Tilmeld dig

  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype
  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

  DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I