Kursus i Facebook Annoncering:
Bliv ekspert på din egen konto

Lær SELV at lave kampagner, annoncer og retargeting

Forside / Kurser / Facebook-annoncering-kursus

Hvad går kurset ud på?
Kort og godt lærer vi dig at lave annoncering på Facebook, pure and simple.

Når du tager hjem fra kurset, så har du værktøjerne til at skabe dine helt egne annoncer i tasken. Du har fået vist og forklaret de vigtigste ting sådan, at du kan gå hjem og brillere med Facebook ads på kontoret.

I løbet af kurset kan du faktisk nå så langt, at du har en Facebook-annonce kørende, når du forlader kursuslokalet.

Det er vores ultimative målsætning, og det meste af eftermiddagen er en workshop, hvor du arbejder på DINE annoncer.

Får jeg noget materiale, jeg kan læne mig op af?
Jeg er rigtig glad for, at du spørger. Du får nemlig et MEGET udførligt hæfte med hjem, der nemt og enkelt forklarer, det vi gennemgår i løbet af undervisningen. Du kan bruge det som guide, når du kommer hjem.

Derudover vil du blive tilbudt at deltage i en lukket Facebookgruppe – KUN for deltagere på kurset i Facebook ads / annoncering.

Her ligger underviseren svar op på spørgsmål, der bliver stillet til fælles og videre læring. Du kan ligeledes spare med andre kursister, der har deltaget på dette kursus.

Som en yderligere fordel ved denne Facebookgruppe har du mulighed for at modtage opdateret kursusmateriale, videoguides og cases, som underviseren Søren borgstrøm producerer løbende.

På kurset lærer du bl.a. om
Brug af Facebooks egne værktøjer til annoncering (Business Manager og Annonceadministratoren)

Viden om best practice inden for Facebook annoncering

Basalt kendskab til Facebooks annonceringsregler

Gennemgang af de forskellige kampagnetyper

Gennemgang af de forskellige annoncetyper

At analysere på dine resultater – for hvad er et godt resultat?

Tips & tricks fra eksperten der ikke laver andet end Facebook Annoncering

Formiddagen
Vi starter dagen med lige at få lidt morgenmad og en kop kaff’. Når det vigtigste er på plads, så sætter vi os ned og kigger konkret på at oprette de værktøjer, du skal bruge. Derefter gennemgår vi de nødvendige værktøjer, så du har en forståelse for, hvordan du bruger dem.

Eftermiddagen
Skal du lære at cykle, er der kun én vej frem – ud på asfalten og afsted!

Det samme gælder for al anden form for undervisning i online og social media. Man lærer kun noget af at stikke poterne i det og prøve nogle ting af. Derfor kommer eftermiddagen primært til at gå med en workshop.

Her får du mulighed for konkret at arbejde med din egen virksomheds aktiviteter. Du kan sparre med nørden om at lave målgrupper, strategi og annoncer. Det er især her, der kommer smarte ninjatricks!

Sørg for at have følgende med
Administratorrettigheder til din Facebook side, et betalingskort og meget gerne en konkret idé eller to til hvad du gerne vil have markedsført.

Har du ikke administratorrettigheder og/eller adgang til betalingskort, kan vi give dig et ”dummy-site” at arbejde med. Det er dog klart det bedste, hvis du har dit eget med.

Derudover må du meget gerne tage billeder, logo (og evt. video) med, som du forestiller dig kan anvendes til dine annoncer. Har du ikke noget, skal Søren nok finde noget til dig, du kan øve dig med.

Markedsføring på verdens største sociale medie

Det her er kurset, du IKKE vil gå glip af, hvis du vil seriøst i gang med Facebook markedsføring. Du får adskillige års erfaring smidt i din retning – og på et sprog du forstår. Det er altså et kursus i Facebook annoncer helt nede på jorden, men med den helt klare målsætning, at du skal have de første annoncesæt klar, inden du går hjem.

Ønsker du derudover at blive stærk på indholdsdelen på Facebook – altså det her med at lave godt indhold og gode opslag der bliver delt og liket, så anbefaler vi vores Facebook Kursus.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Tirsdag den 26. Februar, 2019 1 dag Aalborg
Tirsdag den 5. Marts, 2019 1 dag Aarhus EAAA
Tirsdag den 19. Marts, 2019 1 dag Odense
Onsdag den 3. April, 2019 1 dag Kolding
Torsdag den 11. April, 2019 1 dag Aalborg
Tirsdag den 23. April, 2019 1 dag København
Mandag den 6. Maj, 2019 1 dag Kolding
Torsdag den 23. Maj, 2019 1 dag København
Mandag den 3. Juni, 2019 1 dag Aarhus EAAA
Mandag den 17. Juni, 2019 1 dag Odense

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  2.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Søren Borgstrøm

  Søren er Social Media Specialist hos RiverOnline, hvor hans primære arbejdsområde er annoncering på Facebook. Har du trykket på en Facebook annonce i forbindelse med MindRocket, er det med stor sandsynlighed Søren, der har haft en finger med i spillet.

  Til dagligt jonglerer Søren med sekscifrede beløb i annoncekroner for sine ca. 30 kunder, og han lever og ånder Facebook-annoncering. Kombinér det med en helhjertet interesse i at lære fra sig og så har du en underviser og personlighed, der virkelig kan få dig i gang med at tjene penge på dine Facebook annoncer.

  Sørens faglige baggrund stammer fra Syddansk Universitet, hvor han tidligere har været ansat som faglig vejleder for de humanistiske it-studier, har varetaget sociale medier på vegne af universitetet samt erhvervet sig en kandidatgrad i webkommunikation (Cand.it).

  UDTALELSER FRA TIDLIGERE KURSISTER

  Kompetent undervisning i Facebook annoncering, der skærer lige ind til benet. Og virkelig fedt med en underviser, der svarer på spørgsmål efter endt kursus. Det er god stil hos MindRocket!

  Georgina Høgsholm deltog på Facebook Annoncering kursus i København

  Jeg har deltaget på kurset “Annoncering på Facebook” hos MindRocket, og føler mig rigtig godt klædt på til at udnytte de mange muligheder på Facebook, og samtidig kunne målrette vores annonceringer til de rette modtagere.

  Underviseren er yderst kompetent og undervisningsformen er meget involverende og “work-shop-agtig”.

  Peter Sivebæk - Facebook annoncering kursus i odense

  Kurset var nok noget af det bedste, jeg har været på – masser af gode informationer og niftige detaljer. Man kan virkelig mærke, Søren kan sit kram, og at han elsker at undervise.

  Han er super til at kombinere teori og praksis, at bruge kursisternes egne cases, bruge tid til at sætte folk godt ind i tingene, og til at besvare spørgsmål og bruge eksempler til at vise og understøtte sine informationer og erfaring.

  Overvejer du at gå i gang med at annoncere på Facebook, “booster” du allerede lidt opslag, eller har du basic erfaring? Så er dette kurset til at få dig helt i mål med dine kampagner – and money very, very well spend!

  nicky joergensen - kursist på facebook annoncering
  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

  DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I