Kursus i Facebook
Annoncering: Bliv ekspert
på din egen konto

Lær SELV at lave kampagner, annoncer og retargeting

Kildemoes A/S

Carina Riber Petersen - PR & SOME Koordinator

”Jeg har ikke et sekund fortrudt, at jeg deltog på Mindrockets kursus, ’Annoncering på Facebook’.

Selvom det er et meget stort og kompleks område, formåede underviseren at få det struktureret og formidlet, så vi fik et overblik og nåede omkring de vigtigste elementer – og sidst på dagen arbejdede vi lavpraktisk på vores egen konto.

Underviseren var utrolig kompetent – en dygtig formidler og underviser, som med en god portion humor og sit gode humør glædeligt deler ud af sine mange erfaringer. Han har også været utrolig hjælpsom efter kurset, hvis der efterfølgende har været spørgsmål eller usikkerhed omkring annonceringen på Facebook”.

Automize A/S

Peter Sivebæk - Sales & Marketing Manager

Jeg har deltaget på kurset “Annoncering på Facebook” hos MindRocket, og føler mig rigtig godt klædt på til at udnytte de mange muligheder på Facebook, og samtidig kunne målrette vores annonceringer til de rette modtagere.
Underviseren er yderst kompetent og undervisningsformen er meget involverende og “work-shop-agtig”.

Nordic Artists Management

Georgina Høgsholm - Project Manager

“Kompetent undervisning, der skærer lige ind til benet. Og virkelig fedt med en underviser, der svarer på spørgsmål efter endt kursus. Det er god stil hos MindRocket! “

På kurset lærer du bl.a. om

  • Brug af Facebooks egne værktøjer til annoncering – (Business Manager, Annonceadministrator og Power Editoren)
  • Viden om best practice inden for Facebook annoncering
  • Basalt kendskab til Facebooks annonceringsregler
  • Gennemgang af de forskellige kampagnetyper
  • Gennemgang af de forskellige annoncetyper
  • At analysere på dine resultater – for hvad er et godt resultat?
  • Tips & tricks fra eksperten der ikke laver andet end Facebook Annoncering
2.995,-
Prisen er eksl. moms

Hvad går kurset ud på?
Kort og godt lærer vi dig at lave annoncering på Facebook, pure and simple.

Når du tager hjem fra kurset, så har du værktøjerne til at skabe dine helt egne annoncer i tasken. Du har fået vist og forklaret de vigtigste ting sådan, at du kan gå hjem og brillere med Facebook ads på kontoret.

I løbet af kurset kan du faktisk nå så langt, at du har en Facebook-annonce kørende, når du forlader kursuslokalet.

Det er vores ultimative målsætning, og det meste af eftermiddagen er en workshop, hvor du arbejder på DINE annoncer.

Får jeg noget materiale, jeg kan læne mig op af?
Jeg er rigtig glad for, at du spørger. Du får nemlig et MEGET udførligt hæfte med hjem, der nemt og enkelt forklarer, det vi gennemgår i løbet af undervisningen. Du kan bruge det som guide, når du kommer hjem.

Formiddagen
Vi starter dagen med lige at få lidt morgenmad og en kop kaff’. Når det vigtigste er på plads, så sætter vi os ned og kigger konkret på at oprette de værktøjer, du skal bruge. Derefter gennemgår vi de nødvendige værktøjer, så du har en forståelse for, hvordan du bruger dem.

Eftermiddagen
Skal du lære at cykle, er der kun én vej frem – ud på asfalten og afsted!

Det samme gælder for al anden form for undervisning i online og social media. Man lærer kun noget af at stikke poterne i det og prøve nogle ting af. Derfor kommer eftermiddagen primært til at gå med en workshop.

Her får du mulighed for konkret at arbejde med din egen virksomheds aktiviteter. Du kan sparre med nørden om at lave målgrupper, strategi og annoncer. Det er især her, der kommer smarte ninjatricks!

Sørg for at have følgende med
Administratorrettigheder til din Facebook side, et betalingskort og meget gerne en konkret idé eller to til hvad du gerne vil have markedsført.

Har du ikke administratorrettigheder og/eller adgang til betalingskort, kan vi give dig et ”dummy-site” at arbejde med. Det er dog klart det bedste, hvis du har dit eget med.

Derudover må du meget gerne tage billeder, logo (og evt. video) med, som du forestiller dig kan anvendes til dine annoncer. Har du ikke noget, skal Søren nok finde noget til dig, du kan øve dig med.

Markedsføring på verdens største sociale medie

Det her er kurset, du IKKE vil gå glip af, hvis du vil seriøst i gang med Facebook markedsføring. Du får adskillige års erfaring smidt i din retning – og på et sprog du forstår. Det er altså et kursus i Facebook annoncer helt nede på jorden, men med den helt klare målsætning, at du skal have de første annoncesæt klar, inden du går hjem.

Ønsker du derudover at blive stærk på indholdsdelen på Facebook – altså det her med at lave godt indhold og gode opslag der bliver delt og liket, så anbefaler vi vores Facebook Kursus.

Øg din synlighed på Facebook med hjælp fra vores Facebook Annoncerings ekspert

Lær hvordan du bruger Facebook Annoncering (fornuftigt) på din virksomhedsprofil
Små hold - normalt kun 4 - 6 virksomheder
25% kollegarabat: Tag din kollega med til skarp pris
25% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus (inden for 2 måneder)
Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.
Kurset afvikles af UCL - Se alle datoer og tilmeld dig her
Søren Borgstrøm

Søren er Social Media Specialist hos RiverOnline, hvor hans primære arbejdsområde er annoncering på Facebook. Har du trykket på en Facebook annonce i forbindelse med MindRocket, er det med stor sandsynlighed Søren, der har haft en finger med i spillet.

Til dagligt jonglerer Søren med sekscifrede beløb i annoncekroner for sine ca. 30 kunder, og han lever og ånder Facebook-annoncering. Kombinér det med en helhjertet interesse i at lære fra sig og så har du en underviser og personlighed, der virkelig kan få dig i gang med at tjene penge på dine Facebook annoncer.

Sørens faglige baggrund stammer fra Syddansk Universitet, hvor han tidligere har været ansat som faglig vejleder for de humanistiske it-studier, har varetaget sociale medier på vegne af universitetet samt erhvervet sig en kandidatgrad i webkommunikation (Cand.it).

Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.

Andre kurser, du kan være interesseret i

Facebook – Kom i gang

Lær at opsætte og bruge din virksomhedsside (rigtigt)!

Dato

By

Varighed

1 dag

Facebook – Kom videre

Lær hvordan du arbejder professionelt videre med den

Dato

By

Varighed

1 dag

Instagram

Går du glip af leads, kunder og salg hver dag på Instagram? Kom i gang nu…

Dato

By

Varighed

1 dag

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/