Facebook kursus: Kom i gang (og foran dine konkurrenter)

Lær at opsætte og bruge din virksomhedsside (rigtigt)!

Forside / Kurser / facebook-kursus

Kom godt i gang med din virksomhedsside på Facebook

Hvad skal du skrive, hvilke indlæg virker og hvad nu, hvis ingen synes godt om dine opslag?

Vi kender det godt. Følelsen af uvidenheden og usikkerhed. Vi har selv været begyndere på de sociale medier. Alt nyt er skræmmende, men heldigvis kun indtil du har lært, hvordan du skal gøre. Og det hjælper vi dig med på dette Facebook kursus for virksomheder.

Vi har også et Facebook “fortsætter kursus” – læs mere om det her.

Som virksomhed er det vigtigt at huske på, at selv om du ikke selv er på de sociale medier, så kan andre tale om dig alligevel. Så i stedet for at risikere, der foregår en masse snak om dig, som du ikke har mulighed for at tage del i uden en aktiv tilstedeværelse, så giv dem en platform, hvor de kan tale MED dig.

Niveau: Begynder

Byer: Vi afholder dette kursus i Facebook i Aalborg, Aarhus, Vejle, Kolding, Odense, København, Esbjerg og Aabenraa.

Vi springer ud på Facebook sammen

På dette intensive kursus tager vi dig i hånden og springer ud i det store Facebook-univers sammen med dig.

Hvis du ikke allerede har en Facebook-side til din virksomhed, hjælper vi dig med at oprette en, og har du allerede en, ser vi nærmere på, om den evt. kan optimeres.

Du bliver introduceret til, hvordan du kan lægge en strategi for din tilstedeværelse, og vi giver dig vores bedste tips til, hvordan du kan lave gode Facebook opslag, kommunikerer professionelt på siden og får tiltrukket en masse følgere.

Når kurset er slut, vil du være helt tryg ved at skulle agere på din Facebook-side og bruge den til at brande din virksomhed.

Er du i tvivl om, hvorvidt kurset er for nemt for dig?

Kan du svare ja til alle nedenstående spørgsmål, bør du overveje vores Fortsætter Kursus. Hvis ikke, vil niveauet på dette kursus være det rigtige for dig.

– Har du helt styr på, hvem der ser dine opslag og hvorfor?
– Er du klar over, at ikke alle der liker din side ser dine opslag?
– Har du svært ved at finde på godt indhold til din side?
– Ved du, hvordan du kan automatisere din Facebookside?
– Bruger du Facebooks Insights (indblik)?

Facebook Annoncering

Annoncerer du på Facebook, eller er din virksomhed ikke rigtig kommet i gang endnu? Hvis du vil være skarp til annonceringsdelen, så er vores Facebook Annoncering Kursus lige noget for dig og din virksomhed. Der lærer du, hvordan du sætter kampagner og annoncer op professionelt – så de giver dig trafik, leads og kunder!

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Onsdag den 27. Februar, 2019 1 dag København
Onsdag den 13. Marts, 2019 1 dag Aarhus EAAA
Mandag den 18. Marts, 2019 1 dag Esbjerg
Onsdag den 27. Marts, 2019 1 dag Odense
Onsdag den 10. April, 2019 1 dag Kolding
Mandag den 29. April, 2019 1 dag København
Onsdag den 1. Maj, 2019 1 dag Aalborg
Program
08:45 - 09:00
09:00 - 10:35

Hvordan kan man som virksomhed bruge Facebook?
Vi hjælper dig med at oprette en Facebook-side eller optimere din nuværende.

10:35 - 10:45
10:45 - 12:15

- Hvad er dit formål med at være på Facebook? - Hvordan skal du kommunikere? - Hvordan når du ud til dine kunder og får skabt et community? Det er nogle af de strategiske overvejelser, som du med fordel kan gøre dig omkring din Facebookside. Her skal vi også se på, hvordan algoritmen på Facebook fungerer, og hvad den betyder for dig og din tilgang til opslag mm. Når du har lært algoritmen at kende vil du kunne øge din rækkevidde og engagementet på din side.

12:15 - 12:45
12:45 - 14:35

Vi skal se på, hvordan du kan bruge konkurrencer på din Facebook-side og hvilke juridiske retningslinjer, du skal kende til for at undgå at komme på kant med loven. Samtidig vil vi inspirere dig til, hvordan du kan lave involverende opslag, der skaber værdi for dine kunder. Vi slutter af med en workshop, hvor du kommer til at arbejde med at lave godt indhold, som du kan poste på din side med det samme.

14:35 - 14:50
14:50 - 16:00

Én ting, der er helt sikker, når det kommer til opslag på Facebook, er, at de fungerer langt bedre, hvis du tilføjer billeder eller anden grafik. Derfor får du her et indblik i. hvordan du nemt, hurtigt og ikke mindst gratis kan lave dit eget indhold ved bl.a. at benytte værktøjet Canva.
Vi afslutter med en workshop, hvor du får mulighed for at lave billeder eller grafik til de tekster, du har arbejdet med tidligere.

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  2.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Tanya Dick

  Gennem kurser og rådgivning hjælper Tanya Dick små og mellemstore virksomheder med brand- opbygning via sociale medier og med hvordan man som virksomhed kan skabe tætte relationer til nuværende såvel som nye kunder.
  Tanya er knivskarp, når det kommer til indhold og kommunikation på sociale medier, og har siden 2010 arbejdet målrettet med Facebook-markedsføring.

  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

  DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I