Adobe InDesign: Kom videre

Få mere erfaring med programmet og byg flere tools og teknikker på

Forside / Kurser / indesign-kom-videre

InDesign dag 2 gør dig til “super-begynder”

Du er nu er klar til at oprette og arbejde videre med mere avancerede flersidede opgaver – og krydre det med smarte tricks. Du lærer at finpudse de typografiske opsætninger, så de står skarpe og lækre. Du lærer finjustering af tekstombrydninger ved hjælp af styles, GREP-styling og andre smarte funktioner, så orddelinger, ordmellemrum, afstande osv. står lige i skabet.

Kurset kan tages som et 1-dags InDesign kursus eller et 2-dages kursus.

Du vil også lære om sammenspillet mellem andre Adobe programmer, og hvordan du kan lave interaktivitet i eks. PDF-filer efter, at du har lavet en brochure. Dette giver helt nye måder at tænke brochure-opgaver på. Var det noget med en video i din brochure, interaktiv indholdsfortegnelse, links eller QR-koder til din hjemmeside eller lign.?

Du bliver fortrolig med programmet

Du bliver taget med vidt omkring, men vi arbejder især på, at du bliver fortrolig med programmet, så du kan overskue de opgaver, som du står overfor. Ved hjælp af smarte teknikker – når du kender arbejdsprocesserne – kan du nærmest fuldautomatisere formateringer m.m., når du henter f.eks. henter tekster ind fra eksempelvis Word.

Vi kigger på template-muligheder, og hvordan du mest hensigtsmæssigt kan overdrage opgaver til andre/trykkerier osv.

Dag 2 på InDesign kurset vil være et super godt valg, hvis du lige ønsker at komme lidt mere i dybden med dette store program. Tit opstår de gode spørgsmål, når du er kommet hjem fra første kursusdag. Og med to dage kan du glæde dig til at møde en veloplagt underviser allerede dagen efter 🙂

 

Specialt hvis du er rimelig ny i InDesign vil vi anbefale dig 2 dage. Det er et stort program, og det har så mange spændende funktioner og “finjusteringsmuligheder”, at det kræver tid at blive fortrolig med de mange muligheder.

Med fortroligheden og det ekstra kendskab til programmets opbygning åbner der sig en stor ny kreativ verden af lækre layouts og typografiske lækkerier.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Aarhus
Aarhus
Fredag den 28. September, 2018
1 dag Aarhus
Odense
Odense
Tirsdag den 23. Oktober, 2018
1 dag Odense
København
København
Torsdag den 22. November, 2018
1 dag København
Kolding
Kolding
Tirsdag den 18. December, 2018
1 dag Kolding
Program
08:45 - 09:00

Vi gennemgår og afstemmer forventninger til dagens undervisning.

09:00 - 10:00

Vi opsummerer noget af det lærte fra dag 1 – nu hvor I har sovet på det – og tager en hurtig gennemgang af de mange muligheder med styles, mastersider, og typografi.

10:00 - 10:40

Præcis som på “InDesign dag 1” skal der nu arbejdes med det lærte, så du kan få det i fingrene. Du får dagens første praktiske opgave.

10:40 - 11:45

Vi gennemgår flere muligheder med lag, teksteffekter, kreative ombrydninger og hvad man kan lave med billeder osv. for at få layout til at blive spiseligt lækkert.

11:45 - 12:15

Ud fra de lærte tips og tricks, skal du nu selv i gang med nogle opgaver. Du vælger selv ud fra det netop indlærte, hvilke metoder der skal afprøves. I samspil med underviseren laver du små opgaver.

12:15 - 12:45

Frokost og networking med de andre deltagere

12:45 - 13:30

Vi kigger på muligheden for at benytte InDesign-dokumenterne til andet end print og tryksager. Vi kigger videre på de interaktive-elementer, der findes i InDesign.

13:30 - 14:15

Det er igen tid til at du får lov til at sidde med opgaverne. Vi vil stå klar og være behjælpelige med stor tålmodighed (0; Du burde nu begynde at føle dig tryg og velbevandret i brugerfladen.

14:15 - 14:30

Lidt kaffe, kalorier og mere networking.

14:30 - 15:30

Lær at justere teksterne, så de kommer til at stå snorelige, med de rette ordmellemrum, linjeafstande osv. Udnyttelse af specielle funktioner, såsom GREP-styling, automatisk indholdsfortegnelse og meget andet.

15:30 - 16:00

Den sidste del af kurset afsætter vi som altid til de gode spørgsmål, der er opstået i løbet af dagen. Hvis I ønsker noget repeteret, så er det igen ved at være tid til at spørge løs. Husk du selvfølgelig må stille spørgsmål hele dagen :-)

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  2.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Ole Øuien

  Ole brænder for at undervise og lære fra sig – og ikke mindst videregive hans begejstring for både Photoshop og InDesign. Med sin uddannelse som grafiker tilbage i 00’erne og 10 års erfaring med prepress-arbejde på et større trykkeri kender han til programmernes udfordringer, både i teori og praksis.

  De seneste 8 år har Ole undervist i Adobe-pakken® og foto. Han har undervist både i private virksomheder og på skoler, her kan bl.a. nævnes IBC Innovationsfabrikken, EASV og Skolen for Visuel Kommunikation i Haderslev.

  Ole underviser med stort engagement og tager altid udgangspunkt i de enkelte kursisters behov. Han elsker at undervise og gør det på en levende og underholdende måde samtidig med at være 100% fagligt up-to-date.

  Undervisningen foregår gerne med projektoren kørende i baggrunden men lige så ofte foregår den i bedste “Jørgen Clevin stil” bevæbnet med tuscher og kridt.

  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

  DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I