Adobe InDesign: Kom videre

Få mere erfaring med programmet og byg flere tools og teknikker på

Forside / Kurser / indesign-kom-videre

InDesign udvidet kursus gør dig knivskarp

Du er nu er klar til at oprette og arbejde videre med mere avancerede flersidede opgaver – og krydre det med smarte tricks. Du lærer at finpudse de typografiske opsætninger, så de står skarpe og lækre. Du lærer finjustering af tekstombrydninger ved hjælp af styles, GREP-styling og andre smarte funktioner, så orddelinger, ordmellemrum, afstande osv. står lige i skabet.

Vi tilbuder også et 2-dages grundlæggende InDesign kursus.

Du vil også lære om sammenspillet mellem andre Adobe programmer, og hvordan du kan lave interaktivitet i eks. PDF-filer efter, at du har lavet en brochure. Dette giver helt nye måder at tænke brochure-opgaver på. Var det noget med en video i din brochure, interaktiv indholdsfortegnelse, links eller QR-koder til din hjemmeside eller lign.?

Du bliver fortrolig med programmet

Du bliver taget med vidt omkring, men vi arbejder især på, at du bliver fortrolig med programmet, så du kan overskue de opgaver, som du står overfor. Ved hjælp af smarte teknikker – når du kender arbejdsprocesserne – kan du nærmest fuldautomatisere formateringer m.m., når du henter f.eks. henter tekster ind fra eksempelvis Word.

Vi kigger på template-muligheder, og hvordan du mest hensigtsmæssigt kan overdrage opgaver til andre/trykkerier osv.

Dette udvidede kursus InDesign vil være et super godt valg, hvis du lige ønsker at komme lidt mere i dybden med dette store program. Tit opstår de gode spørgsmål, når du er kommet hjem fra første kursusdag. Og med to dage kan du glæde dig til at møde en veloplagt underviser allerede dagen efter 🙂

 

Hvis du er rimelig ny i InDesign vil vi anbefale dig vores 2 dages grundlæggende kursus. Det er et stort program, og det har så mange spændende funktioner og “finjusteringsmuligheder”, at det kræver tid at blive fortrolig med de mange muligheder.

Med fortroligheden og det ekstra kendskab til programmets opbygning åbner der sig en stor ny kreativ verden af lækre layouts og typografiske lækkerier.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Fredag den 29. Marts, 2019 1 dag Aarhus
Fredag den 29. Marts, 2019 1 dag København
Fredag den 7. Juni, 2019 1 dag Aarhus
Fredag den 7. Juni, 2019 1 dag København

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  3.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Birgitta Kaas

  Birgitta er uddannet multimediegrafiker, som hun blev færdig med for 20 års tid siden. Siden har hun arbejdet bredt med salg, grafik og marketing. Det indebærer bl.a. produktion af CD-rom’er, tryk og print, online marketing samt produktion til DR1 og TV2.

  Birgitta er passioneret for den digitale verden, og hun nyder at holde sig opdateret og nørde de forskellige programmer igennem. Resultatet er en bred viden samt en stor værktøjskasse, med alt hvad der hedder digitale programmer og specielt Adobe-pakken.

  Som underviser sætter Birgitta en ære i at matche kursisten, ud fra kursistens behov og ønsker, samt tale i et sprog og tempo som er til at forstå. Godt humør, omgængelig og positiv er ord som godt beskriver Birgittas personlighed.

  I dag har Birgitta to virksomheder, hvor hun i begge beskæftiger sig meget med bl.a. grafisk design – og Photoshop og InDseign i særdeleshed. Med en grafisk viden der er 100% up-to-date, er Birgitta din helt oplagte underviser.

  Mikkel Juul Jensen

  Mikkel har arbejdet som illustrator i over 20 år. Den rejse har givet ham en meget bred erfaring, hvor han bl.a. har produceret illustrationer til magasiner, bøger og undervisning. Derudover har han produceret animationer til undervisning, digitale magasiner og markedsføring.

  Mikkel har også arbejdet med foto, video og videoredigering; konceptdesign af produkter og spil; design til messer og stande; undervisning og foredrag; opsætning til tryk; online- og grafisk design.

  Mikkel arbejder og underviser bl.a. med Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Strata Design 3D CX, Eon Vue Infinite, Pixologic ZBrush, Pixologic Sculptris, Maxon Cinema 4D, The Foundry Modo, Poser Pro og Apple Final Cut Pro.

  Mikkel har bl.a. arbejdet sammen med Alinea, I FORM, Illustreret Videnskab, Historie, Aktiv Træning, Ingeniøren, PASCHAL-Danmark A/S, Munksgaard m.fl.

  Du får altså en skarp “grafisk nørd” som underviser, når det er Mikkel, der sidder for bordenden.

  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser