Adobe InDesign: Kom videre

Få mere erfaring med programmet og byg flere tools og teknikker på

InDesign dag 2 gør dig til “super-begynder”

Du er nu er klar til at oprette og arbejde videre med mere avancerede flersidede opgaver – og krydre det med smarte tricks. Du lærer at finpudse de typografiske opsætninger, så de står skarpe og lækre. Du lærer finjustering af tekstombrydninger ved hjælp af styles, GREP-styling og andre smarte funktioner, så orddelinger, ordmellemrum, afstande osv. står lige i skabet.

Kurset kan tages som et 1-dags InDesign kursus eller et 2-dages kursus.

Du vil også lære om sammenspillet mellem andre Adobe programmer, og hvordan du kan lave interaktivitet i eks. PDF-filer efter, at du har lavet en brochure. Dette giver helt nye måder at tænke brochure-opgaver på. Var det noget med en video i din brochure, interaktiv indholdsfortegnelse, links eller QR-koder til din hjemmeside eller lign.?

På dagen gennemgår vi:

  Hvordan du finpudser dine kreationer – Fordele og ulemper

  At tilføje interaktive elementer

  Hvilke template-muligheder der er

  Adobe programmernes sammenspil med InDesign

3.995,-
Prisen er eksl. moms

 

Du bliver fortrolig med programmet

Du bliver taget med vidt omkring, men vi arbejder især på, at du bliver fortrolig med programmet, så du kan overskue de opgaver, som du står overfor. Ved hjælp af smarte teknikker – når du kender arbejdsprocesserne – kan du nærmest fuldautomatisere formateringer m.m., når du henter f.eks. henter tekster ind fra eksempelvis Word.

Vi kigger på template-muligheder, og hvordan du mest hensigtsmæssigt kan overdrage opgaver til andre/trykkerier osv.

Dag 2 på InDesign kurset vil være et super godt valg, hvis du lige ønsker at komme lidt mere i dybden med dette store program. Tit opstår de gode spørgsmål, når du er kommet hjem fra første kursusdag. Og med to dage kan du glæde dig til at møde en veloplagt underviser allerede dagen efter 🙂

Specialt hvis du er rimelig ny i InDesign vil vi anbefale dig 2 dage. Det er et stort program, og det har så mange spændende funktioner og “finjusteringsmuligheder”, at det kræver tid at blive fortrolig med de mange muligheder.

Med fortroligheden og det ekstra kendskab til programmets opbygning åbner der sig en stor ny kreativ verden af lækre layouts og typografiske lækkerier.

Spice dine InDesign-kreationer endnu mere op og gør dem endnu skarpere med vores ekspertunderviser

Få styrr på, hvordan du laver endnu skarpere kreationer i InDesign
Små hold - normalt kun 4 - 6 virksomheder
25% kollegarabat: Tag din kollega med til skarp pris
25% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus (inden for 2 måneder)
Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.
Kurset afvikles af UCL - Se alle datoer og tilmeld dig her
Program
08:45 - 09:00

Vi gennemgår og afstemmer forventninger til dagens undervisning.

09:00 - 10:00

Vi opsummerer noget af det lærte fra dag 1 – nu hvor I har sovet på det – og tager en hurtig gennemgang af de mange muligheder med styles, mastersider, og typografi.

10:00 - 10:40

Præcis som på “InDesign dag 1” skal der nu arbejdes med det lærte, så du kan få det i fingrene. Du får dagens første praktiske opgave.

10:40 - 11:45

Vi gennemgår flere muligheder med lag, teksteffekter, kreative ombrydninger og hvad man kan lave med billeder osv. for at få layout til at blive spiseligt lækkert.

11:45 - 12:15

Ud fra de lærte tips og tricks, skal du nu selv i gang med nogle opgaver. Du vælger selv ud fra det netop indlærte, hvilke metoder der skal afprøves. I samspil med underviseren laver du små opgaver.

12:15 - 12:45

Frokost og networking med de andre deltagere

12:45 - 13:30

Vi kigger på muligheden for at benytte InDesign-dokumenterne til andet end print og tryksager. Vi kigger videre på de interaktive-elementer, der findes i InDesign.

13:30 - 14:15

Det er igen tid til at du får lov til at sidde med opgaverne. Vi vil stå klar og være behjælpelige med stor tålmodighed (0; Du burde nu begynde at føle dig tryg og velbevandret i brugerfladen.

14:15 - 14:30

Lidt kaffe, kalorier og mere networking.

14:30 - 15:30

Lær at justere teksterne, så de kommer til at stå snorelige, med de rette ordmellemrum, linjeafstande osv. Udnyttelse af specielle funktioner, såsom GREP-styling, automatisk indholdsfortegnelse og meget andet.

15:30 - 16:00

Den sidste del af kurset afsætter vi som altid til de gode spørgsmål, der er opstået i løbet af dagen. Hvis I ønsker noget repeteret, så er det igen ved at være tid til at spørge løs. Husk du selvfølgelig må stille spørgsmål hele dagen :-)

Birgitta Kaas

Birgitta er uddannet multimediegrafiker, som hun blev færdig med for 20 års tid siden. Siden har hun arbejdet bredt med salg, grafik og marketing. Det indebærer bl.a. produktion af CD-rom’er, tryk og print, online marketing samt produktion til DR1 og TV2.

Birgitta er passioneret for den digitale verden, og hun nyder at holde sig opdateret og nørde de forskellige programmer igennem. Resultatet er en bred viden samt en stor værktøjskasse, med alt hvad der hedder digitale programmer og specielt Adobe-pakken.

Som underviser sætter Birgitta en ære i at matche kursisten, ud fra kursistens behov og ønsker, samt tale i et sprog og tempo som er til at forstå. Godt humør, omgængelig og positiv er ord som godt beskriver Birgittas personlighed.

I dag har Birgitta to virksomheder, hvor hun i begge beskæftiger sig meget med bl.a. grafisk design – og Photoshop og InDseign i særdeleshed. Med en grafisk viden der er 100% up-to-date, er Birgitta din helt oplagte underviser.

Mikkel Juul Jensen

Mikkel har arbejdet som illustrator i over 20 år. Den rejse har givet ham en meget bred erfaring, hvor han bl.a. har produceret illustrationer til magasiner, bøger og undervisning. Derudover har han produceret animationer til undervisning, digitale magasiner og markedsføring.

Mikkel har også arbejdet med foto, video og videoredigering; konceptdesign af produkter og spil; design til messer og stande; undervisning og foredrag; opsætning til tryk; online- og grafisk design.

Mikkel arbejder og underviser bl.a. med Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Strata Design 3D CX, Eon Vue Infinite, Pixologic ZBrush, Pixologic Sculptris, Maxon Cinema 4D, The Foundry Modo, Poser Pro og Apple Final Cut Pro.

Mikkel har bl.a. arbejdet sammen med Alinea, I FORM, Illustreret Videnskab, Historie, Aktiv Træning, Ingeniøren, PASCHAL-Danmark A/S, Munksgaard m.fl.

Du får altså en skarp “grafisk nørd” som underviser, når det er Mikkel, der sidder for bordenden.

Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.

Andre kurser, du kan være interesseret i

Photoshop – Grundlæggende

Lær at komme (rigtigt) i gang med fritlægning, masker, lag og kreative løsninger

Dato

By

Varighed

1 dag

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/