InDesign Kursus der får dig (rigtigt) i gang

Bliv virksomhedens “mester i InDesign”
– lær det hurtigt og nemt!

Forside / Kurser / indesign-kursus

Kurset i InDesign er for begyndere og lettere øvede. Og det er noget for dig, hvis du arbejder (eller skal til at arbejde) med layout, grafisk design, og grafisk produktion.

Vi har også kurser for dig, der har lidt erfaring og skal til at lave større opgaver på en mere effektiv måde. Du får kendskab til, hvordan tekst, billeder, grafik og layout understøtter budskabet.

Det lærer du om på InDesign kurset

 • Programmets brugerflade og de vigtigste værktøjer
 • Hvordan du opbygger et dokument fra bunden
 • Opbygning af et lækkert layout, hvor tekst, billeder, grafik, farver mv. går op i en højere enhed
 • Eksport af det færdige dokument til PDF
 • Tips og tricks til en smidig produktion i hverdagen

Deltagerne er designere, SoMe ansvarlige, trykkere og kommunikations- og marketingmedarbejdere, journalister og fotografer.

Om InDesign: Når du fremstiller foldere, annoncer, visitkort, magasiner, brochurer, kataloger eller bøger skal du bruge det førende layoutprogram InDesign. I dette program kan du med den rette viden professionelt løse dine opgaver, hvad enten de skal ende som en PDF til print og tryk eller som ebøger og andre digitale publikationer.

Efter et InDesign grundkursus kan du arbejde videre med grafisk design og med at designe tryksager.

Du får også disse ekstra fordele:

 • Skabeloner

Gratis adgang til InDesign-skabeloner til de mest almindelige tryksager. Undgå at lave fejl med formater. Lær at tilrette skabelonerne og fyld dem med din egen tekst og dine egne billeder

 • Lavere priser på tryk og print

Vi samarbejder med nogle af de førende trykkerier og kan derfor levere bl.a. hæfter, foldere, flyers, blokke, brevpapir, visitkort, postkort, plakater, bannere og roll-ups til skarpe priser.

Din underviser er skarp – så du behøver ikke InDesign-erfaring for at deltage

 • Let forståelig InDesign-undervisning, hvor du arbejder med dine egne dokumenter
 • Små hold, normalt kun 4-6 deltagere
 • 25% kollegarabat: Tag din kollega med til en skarp pris
 • 25% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus (inden for 2 måneder)

På kurset har vi en PC eller MAC klar til dig. Du kan også vælge at have din egen computer med, bare du har den nyeste version af InDesign installeret. Hvis du endnu ikke har programmet, kan du hente en gratis prøveversion af InDesign hos Adobe lige her: www.adobe.com/dk/downloads.html

InDesign kurserne bliver afholdt løbende i både Aarhus, København og Odense.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
25. + 26. marts 2 dage Aarhus
25. + 26. marts 2 dage København
24. + 25. april 2 dage Aarhus
24. + 25. april 2 dage København
6. + 7. maj 2 dage Odense
20. + 21. maj 2 dage Aarhus
20. + 21. maj 2 dage København
26. + 27. juni 2 dage Aarhus
26. + 27. juni 2 dage København
Program
08:30 - 09:00
09:00 - 11:30

Programmets brugerflade, logik og overblik over de mange muligheder. Få tekst, billeder, grafik og farver til at fungere sammen.

11:30 - 12:15

Networking og erfaringsdeling

12:15 - 14:00

Lær at tilføje sider samt arbejde med mastersider.
Lær hvordan dit færdige dokument eksporteres til PDF og hvordan du indstiller programmet til hhv. lille filstørrelse, høj kvalitet samt hvordan du laver tillæg til beskæring og skæremærker på en trykklar PDF.

14:00 - 15:30

Vi arbejder mere konkret med det nyindlærte. Du kan også her arbejde på netop dine projekter. Vi aftaler også indholdet på dag 2.

Dag 2 -
08:30 - 09:00
09:00 - 11:30

Vi dykker ned i skrifttypernes symbolik, farveharmonier, størrelser og kontraster.
På basis af dette kan du løfte dit dokument til en højere enhed.

11:30 - 12:15

Networking og erfaringsdeling.

121:15 - 14:00

Vi dykker ned i genvejstaster, tilpasning af brugerfladen og andre teknikker, der sparer dig tid og understøtter en smidig produktion.

14:00 - 15:30

Vi arbejder endnu mere konkret med det nyindlærte. Du kan også her arbejde på netop dine projekter. Vi sikrer, at alle spørgsmål er besvarede, og at det indlærte kan bruges optimalt efter endt kursus.

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  2 dage


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  2 dage


  6.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Birgitta Kaas

  Birgitta er uddannet multimediegrafiker, som hun blev færdig med for 20 års tid siden. Siden har hun arbejdet bredt med salg, grafik og marketing. Det indebærer bl.a. produktion af CD-rom’er, tryk og print, online marketing samt produktion til DR1 og TV2.

  Birgitta er passioneret for den digitale verden, og hun nyder at holde sig opdateret og nørde de forskellige programmer igennem. Resultatet er en bred viden samt en stor værktøjskasse, med alt hvad der hedder digitale programmer og specielt Adobe-pakken.

  Som underviser sætter Birgitta en ære i at matche kursisten, ud fra kursistens behov og ønsker, samt tale i et sprog og tempo som er til at forstå. Godt humør, omgængelig og positiv er ord som godt beskriver Birgittas personlighed.

  I dag har Birgitta to virksomheder, hvor hun i begge beskæftiger sig meget med bl.a. grafisk design – og Photoshop og InDseign i særdeleshed. Med en grafisk viden der er 100% up-to-date, er Birgitta din helt oplagte underviser.

  Mikkel Juul Jensen

  Mikkel har arbejdet som illustrator i over 20 år. Den rejse har givet ham en meget bred erfaring, hvor han bl.a. har produceret illustrationer til magasiner, bøger og undervisning. Derudover har han produceret animationer til undervisning, digitale magasiner og markedsføring.

  Mikkel har også arbejdet med foto, video og videoredigering; konceptdesign af produkter og spil; design til messer og stande; undervisning og foredrag; opsætning til tryk; online- og grafisk design.

  Mikkel arbejder og underviser bl.a. med Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Strata Design 3D CX, Eon Vue Infinite, Pixologic ZBrush, Pixologic Sculptris, Maxon Cinema 4D, The Foundry Modo, Poser Pro og Apple Final Cut Pro.

  Mikkel har bl.a. arbejdet sammen med Alinea, I FORM, Illustreret Videnskab, Historie, Aktiv Træning, Ingeniøren, PASCHAL-Danmark A/S, Munksgaard m.fl.

  Du får altså en skarp “grafisk nørd” som underviser, når det er Mikkel, der sidder for bordenden.

  UDTALELSER FRA TIDLIGERE KURSISTER

  Et godt og konstruktivt kursus med en meget kompetent og positiv underviser.

  Diana Thygesen - Controlled Polymers
  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser