LinkedIn Kursus: Få den skarpeste profil - og (meget) mere synlighed

Bliv ekspert på din egen profil – og professionel på LinkedIn!

Forside / Kurser / /linkedin-kursus

Sug 12 års LinkedIn-erfaring til dig – på 1 dag

LinkedIn bliver ved med at stige i popularitet, og du vil på dette LinkedIn kursus både øge dit kendskab til mulighederne og få ny inspiration til, hvordan DU kan blive en knivskarp bruger. Og det gælder uanset, om du er ansat, leder, sælger, selvstændig eller om du bare ønsker at være meningsdanner eller aktivt/passivt jobsøgende.

Du bliver undervist af eksperten Dorte Møller Madsen, der har arbejdet professionelt med LinkedIn i 12 år. Hun kalder LinkedIn for: ”Erhvervslivets digitale golfklub” og vil vise dig hvorfor.

Ca. 2. millioner danske personprofiler er på LinkedIn, men de fleste oplever desværre ikke at få nok værdi ud af mediet, og det bliver der gjort noget ved på dette kursus.

Se også vores kursus i Social Selling med LinkedIn.

Et mix af undervisning, øvelser og dialog

Kurset er et mix af den erfarne og passionerede undervisers inspiration og praktisk arbejde ved din egen computer. Udover opbygningen af profilen arbejder vi med alle LinkedIn-funktionerne og kommer omkring de klassiske spørgsmål som:

Hvordan udvider jeg mit netværk med nye kontakter?

Hvem skal jeg sige ja og nej tak til?

Hvordan skaber jeg tættere relationer til mit eksisterende netværk?

Hvordan fremstår jeg professionelt og undgår at dumme mig?

Hvor aktiv skal jeg være, og kan jeg undgå at spamme mit netværk?

Hvordan kan jeg med min ekspertviden skabe nye potentialer og måske salgsleads?

Jeg synes, mit newsfeed er rodet og irrelevant, kan jeg gøre noget ved det?

Derudover er der også afsat tid til konkrete spørgsmål om netop DIT daglige brug af LinkedIn

Niveau: Begynder og lettere erfaren

Byer: Odense, København, Aarhus og Kolding

Klik på billedet og hop frem til 3:42 for at høre Dorte snakke om LinkedIn på TV2 Fyn:
Dorte Møller Madsen udtaler sig i TV2 om LinkedIn

Det får du ud af kurset

Du får et solidt kørekort i LinkedIn, så du undgår de hyppigste fejl og får en optimeret profil, der fremstår og brander dig positivt. Du kommer til at arbejde intensivt med din egen profil, som er essentiel uanset, om det er dig selv eller virksomheden, du skal “sælge”.

Og vigtigst af alt lærer du en masse om LinkedIn, som du ikke vidste var muligt, så du går fra kursusdagen med motivation og lyst til at bruge mediet professionelt – til lige netop det der passer til dit behov.

Ønsker du for alvor at bruge LinkedIn som et salgsværktøj, anbefaler vi dig at tage vores kursus Social Selling på LinkedIn.

OBS! Ved tilmelding til kurset får du en ”profil-forberedelses-liste”. Den rummer spørgsmål og nogle ting, du bør have med på dagen.

Del din ekspertviden – i artikler eller grupper

Udover at arbejde med din personlige profil, kommer vi i kursets anden del også omkring, hvordan du på LinkedIn kan skrive længere artikler, der kan gøre dig endnu mere synlig – måske som ekspert indenfor et specifikt område. Du får også ekspertviden om LinkedIn-grupper –  hvilke typer, hvorfor melde sig ind og hvilken taktik du skal bruge.

Fra kursus til daglig brug

Til slut runder vi kurset af med et kig på gode LinkedIn-rutiner. Dorte Møller Madsen, der har brugt LinkedIn professionelt siden 2006, deler nogle af hendes rutiner, der gør, at hun kan arbejde professionelt med LinkedIn og skabe (rigtig meget) værdi.

Inden du går hjem, har du desuden sat dine egne mål og lavet en kort handlingsplan for, hvordan du vil bruge LinkedIn.

Kursusdatoer
Dato Varighed Sted
Torsdag den 14. Marts, 2019 1 dag Aarhus EAAA
Onsdag den 20. Marts, 2019 1 dag Odense
Torsdag den 25. April, 2019 1 dag Kolding
Mandag den 6. Maj, 2019 1 dag Aarhus EAAA
Tirsdag den 14. Maj, 2019 1 dag København
Onsdag den 12. Juni, 2019 1 dag Odense
Program
08:45 - 09:00

Gennemgang af dagens program, introduktion af underviser samt deltagere.

09:00 - 09:30

Grundlæggende gennemgang af hvad LinkedIn rummer af muligheder både for virksomheder, men især også for dig som individ uanset om du er ansat, leder, sælger, selvstændig, ønsker at være meningsdanner eller aktivt/passivt jobsøgende.

09:30 - 09:45

Du får på dette kvarter inspiration til at se på din LinkedIn profil med HELT nye øjne.

09:45 - 10:45

Med skiftevis inspiration og konkrete eksempler samt øvelser og dialog med de andre deltagere, arbejder du med at optimere og bygge din LinkedIn profil. Ved tilmelding får du en ”profil-forberedelses-liste”. Den rummer spørgsmål og ting du bør have med på dagen.

10:45 - 11:15

3 af deltagerne får mulighed for at få deres optimerede profil ”i den varme stol” og får underviserens, og de andres feedback på de to vigtigste OG sværeste elementer.

11:15 - 11:45

En kort gennemgang af virksomhedssidens opbygning.

11:45 - 12:15

Du lærer om de mange muligheder for at søge og finde helt specifikke personer og virksomheder, der er interessante for netop dig. Og du arbejder naturligvis også selv med de avancerede søgninger.

12:15 - 12:45
12:45 - 13:30

Vi gennemgår, hvordan du bedst connecter med nye kontakter, hvad du skal dele, hvad der er god LinkedIn-skik samt hvordan du begår dig professionelt.

13:30 - 14:00

Er dit publikum på LinkedIn, så kan du med fordel bruge deres blogfunktion til at skrive længere artikler. Du lærer hvordan, du sætter det op og får eksempler på velfungerende blogindlæg.

14:15 - 14:30

Flere kalorier og mere networking med de andre deltagere.

14:30 - 15:00

Vi kigger på de forskellige grupper, der findes, og snakker om de tre måder, du selv kan bruge LinkedIn grupperne på. Derudover sikrer vi, at du kender LinkedIn Apps’ene og evt. får dem installeret på din SmartPhone.

15:00 - 15:45

Dorte gennemgår de rutiner, hun selv har på LinkedIn. Nogle er hver dag, nogle er hver uge og nogle en gang i kvartalet. Derudover slutter vi af med, at du selv sætter dig mål for, hvordan du vil bruge LinkedIn, når du går ud fra kursuslokalet.

Vælg by for at se dato

Se alle datoer

Adresse

Vælg by for at se adresse

Tidspunkt
08:45 – 15:30

Varighed
1 dag


Tidspunkt
08:45 – 15:30

Varighed
1 dag


2.995,-

Prisen er ekskl. moms

Prisen er inklusiv fuld forplejning.
Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

Underviser
Dorte Møller Madsen

Dorte har arbejdet med LinkedIn siden 2006 og undervist ca. lige så længe. Hun har siden 2013 drevet konsulentfirmaet STORMVIND og har mere end 17 års erfaring fra IT-branchen inden for med markedsføring, salg og forretningsudvikling. Dorte er en af de helt store eksperter inden for LinkedIn og social selling, og TV2 trækker med jævne mellemrum på hendes ekspertise.

Dortes 12 års erfaring med LinkedIn, entusiasme, professionalisme og praktiske tilgang til mediet vil sende dig fra kurset med en fornyet lyst og evne til at mestre LinkedIn og skabe SYNLIGE resultater.

Udover at være konsulent og underviser er Dorte også professionel foredragsholder og anerkendt for sin smittende energi og evne til at aktivere deltagerne.

Tilmeld dig
Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
    • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
    • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I