LinkedIn Kursus: Få den
Skarpeste profil og
(meget) mere synlighed

Bliv ekspert på din egen profil – og professionel på LinkedIn!

Få 13 års erfaring med LinkedIn trukket ned over dig og din profil!

Invester i en hel dag med Danmarks måske mest erfarne LinkedIn-guru, Dorte Møller Madsen. Forestil dig, hvad det kan gøre ved din LinkedIn-profil – og ikke mindst ved dig og dit netværk…

Dorte er en fremragende formidler, og du er ikke i tvivl om, at hun brænder for at flytte dig på verdens største profesionelle sociale medie.

Dacapo A/S

Titi Astono - Direktionssekretær

Jeg var meget begejstret over LinkedIn-kurset hos MindRocket. Det har resulteret i, at alle vores konsulenter nu har skærpet opmærksomhed på at udvide deres netværk – og salgsmuligheder – på dette sociale medie”.

Jyllandsakvariet

Ulla Neill - Web- og kontormedarbejder

Fantastisk underviser, der er værd at høre på og bestemt lever op til sit firmanavn (Stormvind). Meget udbytterig dag der er investeringen værd!

Job&Råd

Pia Andersen - Konsulent

“Perfekt kursus! Jeg har fået et stort fagligt udbytte ud af dagen. Og en stor del af den nye LinkedIn-viden er allerede taget i brug.”

Et mix af undervisning, øvelser og dialog

Kurset er et mix af den erfarne og passionerede undervisers inspiration og praktisk arbejde ved din egen computer. Udover opbygningen af profilen arbejder vi med alle LinkedIn-funktionerne og kommer omkring de klassiske spørgsmål som:

  Hvordan udvider jeg mit netværk med nye kontakter?

  Hvem skal jeg sige ja og nej tak til?

  Hvordan skaber jeg tættere relationer til mit eksisterende netværk?

  Hvordan fremstår jeg professionelt og undgår at dumme mig?

  Hvor aktiv skal jeg være, og kan jeg undgå at spamme mit netværk?

  Hvordan kan jeg med min ekspertviden skabe nye potentialer og måske salgsleads?

  Jeg synes, mit newsfeed er rodet og irrelevant, kan jeg gøre noget ved det?

  Derudover er der også afsat tid til konkrete spørgsmål om netop DIT daglige brug af LinkedIn

2.995,-
Prisen er eksl. moms

Sug 12 års LinkedIn-erfaring til dig – på 1 dag

LinkedIn bliver ved med at stige i popularitet, og du vil på dette LinkedIn kursus både øge dit kendskab til mulighederne og få ny inspiration til, hvordan DU kan blive en knivskarp bruger. Og det gælder uanset, om du er ansat, leder, sælger, selvstændig eller om du bare ønsker at være meningsdanner eller aktivt/passivt jobsøgende.

Du bliver undervist af eksperten Dorte Møller Madsen, der har arbejdet professionelt med LinkedIn i 12 år. Hun kalder LinkedIn for: ”Erhvervslivets digitale golfklub” og vil vise dig hvorfor.

Ca. 2. millioner danske personprofiler er på LinkedIn, men de fleste oplever desværre ikke at få nok værdi ud af mediet, og det bliver der gjort noget ved på dette kursus.

Se også vores kursus i Social Selling med LinkedIn.

Det får du ud af kurset

Du får et solidt kørekort i LinkedIn, så du undgår de hyppigste fejl og får en optimeret profil, der fremstår og brander dig positivt. Du kommer til at arbejde intensivt med din egen profil, som er essentiel uanset, om det er dig selv eller virksomheden, du skal “sælge”.

Og vigtigst af alt lærer du en masse om LinkedIn, som du ikke vidste var muligt, så du går fra kursusdagen med motivation og lyst til at bruge mediet professionelt – til lige netop det der passer til dit behov.

Ønsker du for alvor at bruge LinkedIn som et salgsværktøj, anbefaler vi dig at tage vores kursus Social Selling på LinkedIn.

OBS! Ved tilmelding til kurset får du en ”profil-forberedelses-liste”. Den rummer spørgsmål og nogle ting, du bør have med på dagen.

Niveau: Begynder og lettere erfaren

Byer: Odense, København, Aarhus og Kolding

Klik på billedet og hop frem til 3:42 for at høre Dorte snakke om LinkedIn på TV2 Fyn:
Dorte Møller Madsen udtaler sig i TV2 om LinkedIn

Del din ekspertviden – i artikler eller grupper

Udover at arbejde med din personlige profil, kommer vi i kursets anden del også omkring, hvordan du på LinkedIn kan skrive længere artikler, der kan gøre dig endnu mere synlig – måske som ekspert indenfor et specifikt område. Du får også ekspertviden om LinkedIn-grupper –  hvilke typer, hvorfor melde sig ind og hvilken taktik du skal bruge.

Fra kursus til daglig brug

Til slut runder vi kurset af med et kig på gode LinkedIn-rutiner. Dorte Møller Madsen, der har brugt LinkedIn professionelt siden 2006, deler nogle af hendes rutiner, der gør, at hun kan arbejde professionelt med LinkedIn og skabe (rigtig meget) værdi.

Inden du går hjem, har du desuden sat dine egne mål og lavet en kort handlingsplan for, hvordan du vil bruge LinkedIn.

Få styr på din personlige LinkedIn profil og få mest muligt ud af den

Lær hvordan LinkedIn tænker og hvad du selv kan gøre for at eksponere dig
Små hold - normalt kun 4 - 6 virksomheder
25% kollegarabat: Tag din kollega med til skarp pris
25% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus (inden for 2 måneder)
Kursusdatoer
Dato Varighed Sted
Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.
Kurset afvikles af UCL - Se alle datoer og tilmeld dig her
Program
08:45 - 09:00

Gennemgang af dagens program, introduktion af underviser samt deltagere.

09:00 - 09:30

Grundlæggende gennemgang af hvad LinkedIn rummer af muligheder i 2018 både for virksomheder, men især også for dig som individ uanset om du er ansat, leder, sælger, selvstændig, ønsker at være meningsdanner eller aktivt/passivt jobsøgende.

09:30 - 09:45

Du får på dette kvarter inspiration til at se på din LinkedIn profil med HELT nye øjne.

09:45 - 10:45

Med skiftevis inspiration og konkrete eksempler samt øvelser og dialog med de andre deltagere, arbejder du med at optimere og bygge din LinkedIn profil. Ved tilmelding får du en ”profil-forberedelses-liste”. Den rummer spørgsmål og ting du bør have med på dagen.

10:45 - 11:15

3 af deltagerne får mulighed for at få deres optimerede profil ”i den varme stol” og får underviserens, og de andres feedback på de to vigtigste OG sværeste elementer.

11:15 - 11:45

En kort gennemgang af virksomhedssidens opbygning.

11:45 - 12:15

Du lærer om de mange muligheder for at søge og finde helt specifikke personer og virksomheder, der er interessante for netop dig. Og du arbejder naturligvis også selv med de avancerede søgninger.

12:15 - 12:45
12:45 - 13:30

Vi gennemgår, hvordan du bedst connecter med nye kontakter, hvad du skal dele, hvad der er god LinkedIn-skik samt hvordan du begår dig professionelt.

13:30 - 14:00

Er dit publikum på LinkedIn, så kan du med fordel bruge deres blogfunktion til at skrive længere artikler. Du lærer hvordan, du sætter det op og får eksempler på velfungerende blogindlæg.

14:15 - 14:30

Flere kalorier og mere networking med de andre deltagere.

14:30 - 15:00

Vi kigger på de forskellige grupper, der findes, og snakker om de tre måder, du selv kan bruge LinkedIn grupperne på. Derudover sikrer vi, at du kender LinkedIn Apps’ene og evt. får dem installeret på din SmartPhone.

15:00 - 15:45

Dorte gennemgår de rutiner, hun selv har på LinkedIn. Nogle er hver dag, nogle er hver uge og nogle en gang i kvartalet. Derudover slutter vi af med, at du selv sætter dig mål for, hvordan du vil bruge LinkedIn, når du går ud fra kursuslokalet.

Dorte Møller Madsen

Dorte har arbejdet med LinkedIn siden 2006 og undervist ca. lige så længe. Hun har siden 2013 drevet konsulentfirmaet STORMVIND og har mere end 17 års erfaring fra IT-branchen inden for med markedsføring, salg og forretningsudvikling. Dorte er en af de helt store eksperter inden for LinkedIn og social selling, og TV2 trækker med jævne mellemrum på hendes ekspertise.

Dortes 12 års erfaring med LinkedIn, entusiasme, professionalisme og praktiske tilgang til mediet vil sende dig fra kurset med en fornyet lyst og evne til at mestre LinkedIn og skabe SYNLIGE resultater.

Udover at være konsulent og underviser er Dorte også professionel foredragsholder og anerkendt for sin smittende energi og evne til at aktivere deltagerne.

Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.

Andre kurser, du kan være interesseret i

LinkedIn – Social Selling

Lær at mestre relationssalg – i erhvervslivets digitale golfklub!

Dato

By

Varighed

1 dag

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/