LinkedIn Kursus: Lær hvordan du scorer leads og får flere kunder

Går du glip af leads og kunder på LinkedIn? Lær at bruge det til DIN fordel…

Forside / Kurser /

Begynderkursus i LinkedIn der virkelig kan påvirke dit netværk og dit salg.

Vi har sammensat et spændende program, der retter fokus mod både den personlige og den professionelle profil.

Niveau: Begynder og lettere erfaren

Byer: Odense, København, Aarhus, Aalborg, Kolding, Esbjerg, Vejle og Aabenraa

 

LinkedIn kursus del 1: Gør din personlige profil klar

På første del af dette LinkedIn kursus, stiller Kasper Hundebøl Hamann skarpt på, hvordan du set med virksomhedens øjne tuner din personlige LinkedIn profil. De personlige profiler er virksomhedens netværk af medarbejder-ambassadører, der via deres netværk kan tiltrække både kvalificerede leads og potentielle medarbejdere.

begynderkursus i linkedinVed at træne medarbejderen i brugen af LinkedIn som et redskab til at komme i dialog med netværket og potentielle kunder, vil din virksomhed øge sin synlighed og målbare effekt på LinkedIn. På LinkedIn kurset lærer du at bruge søgemotoren til at finde de rigtige kontakter hos nye potentielle kunder.

Vi kigger live på LinkedIn og kommer igennem, hvordan du via dit netværk kan komme i kontakt med relevante personer hos dine potentielle kunder.

For at sikre at du som medarbejder repræsenterer din virksomhed topprofessionelt, stiller vi skarpt på opbygningen af din personlige LinkedIn profil. Det inkluderer at få firmalogoet vist samt beskrivelse af virksomheden – samt andre tweaks og tricks.

LinkedIn kursus del 2: Nu tuner vi din virksomhedsprofil

I anden del af kurset dykker vi ned i de muligheder, der findes med en virksomhedsside. Vi kigger på, hvordan du strategisk kan gøre brug af opdateringer på siden. Du lærer også, hvilke overvejelser du skal gøre dig for at få defineret virksomhedens mål med at være på LinkedIn.

På kurset lærer vi dig også, hvordan du måler på indsatsen, som virksomheden har defineret på LinkedIn. Vi kommer derfor omkring relevante målepunkter, hvad de betyder og hvorfor de er vigtige.

Vi får i plenum kigget på en overordnet køreplan for virksomhedens opdateringer og indhold på LinkedIn-siden. Således bliver du klædt på til at definere hvilken indsats, der er relevant for netop din virksomhed.

Derfor skal du tage kurset

Du skal deltage på dette kursus, hvis din virksomhed ønsker at øge synligheden på LinkedIn og få indblik i, hvordan I strategisk og helt lavpraktisk kan udnytte mulighederne med stærke ambassadører på LinkedIn – og så selvfølgelig hvis I ønsker flere leads, mere salg og større reach.

Vi runder kurset af med kort at kigge på LinkedIn-annonceringsmulighederne. Og ønsker du for alvor at udnytte LinkedIn som annonceplatform, kan vi anbefale dig at tage vores kursus i annoncering på LinkedIn.

Kursusdatoer
Dato Varighed Sted
Tirsdag den 12. December, 2017 3/4 dag Aarhus
Tirsdag den 19. December, 2017 3/4 dag Kolding
Torsdag den 18. Januar, 2018 3/4 dag Esbjerg
Tirsdag den 23. Januar, 2018 3/4 dag Aarhus
Tirsdag den 30. Januar, 2018 3/4 dag Odense
Tirsdag den 6. Februar, 2018 3/4 dag Kolding
Tirsdag den 20. Februar, 2018 3/4 dag Aarhus
Tirsdag den 6. Marts, 2018 3/4 dag Odense
Torsdag den 15. Marts, 2018 3/4 dag Esbjerg
Tirsdag den 20. Marts, 2018 3/4 dag Aarhus
Program
08:45 - 09:00

Gennemgang af dagens program, introduktion af underviser samt deltagere.

09:00 - 09:30

Vi ser på LinkedIn og får lidt teori om, hvordan du kan begå dig på LinkedIn og opnå øget synlighed i dit netværk.

09:30 - 10:30

Tilpasning af din personlige profil for at skabe større effekt i dit networking. Vi skal lige sikre at din profil er klar til at netværke og skabe nye kontakter.

10:30 - 10:45

Tid til lige at checke hvad dit netværk laver på LinkedIn.

10:45 - 11:45

Sådan kan kan du søge og netværke dig frem til potentielle nye kontakter. Vi ser også på hvordan du går i dialog og får booket et kaffemøde - og hvordan du selv kan blive mere synlig ved at være aktiv.

11:45 - 12:00

En kort gennemgang af virksomhedssidens opbygning.

12:00 - 12:30

Frokost og networking

12:30 - 13:30

Vi gennemgår mål og målepunkter, sådan tænker du relevant indhold og ikke mindst statistik.

13:30 - 13:50

Kort om annonceringsmulighederne på LinkedIn.

13:50 - 14:00

Opsummering og tak for i dag.

Vælg by for at se dato

Se alle datoer

Adresse

Vælg by for at se adresse

Tidspunkt
08:45 – 14:00

Varighed
3/4 dag


Tidspunkt
08:45 – 14:00

Varighed
3/4 dag


2.995,-

Prisen er ekskl. moms

Prisen er inklusiv fuld forplejning.
Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 50% af originalprisen.

Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

Underviser
Kasper Hundebøl Hamann

Som passioneret LinkedIn-ekspert og underviser hjælper Kasper dig og din virksomhed med at stille skarpt på dit mål og ikke mindst de målbare effekter på LinkedIn.

Kasper har en nørdet baggrund som datamatiker og har siden år 2000 arbejdet i webbranchen.  Den uddannelse og ikke mindst erfaring giver ham en overhøjde ift. forståelsen for din hjemmeside og din virksomheds online tilstedeværelse. Kaspers mange gode tilbagemeldinger vidner om en dedikeret underviser, der virkelig brænder for at hjælpe dig og din virksomhed godt i gang med LinkedIn. Du kan regne med en tålmodig tilgang til undervisningen og ikke mindst dine spørgsmål (0;

Siden 2014 har han drevet virksomheden Hundebøl Hamann ApS, hvor han strategisk og hands on hjælper små og mellemstore virksomheder med at begå sig på de sociale medier.

Tilmeld dig

Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype
  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
    • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
    • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I