Nete Kaasen

Nete Kaasen har 10 års erfaring i arbejdet med digital markedsføring. Hun har arbejdet med de fleste discipliner på området, men det er i arbejdet med content marketing, hun ser den største og mest spændende udfordring i at binde disciplinerne sammen i en effektiv markedsføringsplatform.

Siden 2014 har Nete været selvstændig konsulent og hjælper virksomheder med storytelling og markedsføring. Ved at finde den røde tråd i virksomhedens fortælling, skaber hun værdifuldt indhold, der engagerer målgruppen, og hun får de digitale discipliner til at spille sammen i en løsning, der skaber salg.

Undervisningen hos Nete er inspirerende, værdifuld og underholdende. Og så skal du ikke bare lære om digitale discipliner, men i høj grad også om, hvordan psykologi og ledelse spiller ind i forhold til virksomhedens markedsføring.

Nete har mere end 20 års undervisningserfaring, og udover arbejdet med digital markedsføring er hun uddannet indenfor ledelse og positiv psykologi.

Kurser Nete Kaasen underviser i

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/