Nick Becker

Nick Becker er Google Ads specialist og har arbejdet for mange både små, mellemstore og store (internationale) virksomheder. Nick er selvstændig og har 5 års erfaring med online markedsføring – og  Google Ads i særdeleshed.

Nick er uddannet inden for online markedsføring med en professionsbachelor i webudvikling, hvilket også gør, at Nick har kendskab til mange andre af de digitale markedsføringsdiscipliner. Samtidigt får du også en underviser, der ved, at detaljerne er der, hvor man rykker sin konto og skiller sig ud.

Nick har stort fokus på, at du får ”jord under neglene” på kurset og ikke mindst når at bruge nogle af de ting, du lærer på kurset i praksis. Det betyder, at vejen fra teorien til praksis bliver utrolig kort – du komme faktisk til at implementere meget af din nye viden på din Google Ads kampagnekonto med det samme.

Udover Google Ads er Nick også stærk i både Google Analytics, Google Tag Manager, Bing Ads og konverteringsoptimering.

Kurser Nick Becker underviser i

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/