ER DU MED?

MindRocket er en kursusvirksomhed, der sigter efter at give dig den nyeste viden og hjælpe din virksomhed til vækst.

Hvem er MindRocket?

Vi er en kursusvirksomhed ejet af Jysk Fynske Medier og River Online. Og det tidligere JFM Academy er blevet en del af virksomheden.

River Online er et større online marketing bureau, der primært hjælper virksomheder og webshops med synlighed og salg på nettet. Det er mange af deres nørder, der underviser dig.

Jysk Fynske Medier er en mediekoncern der udover dagblade, ugeaviser, radiostationer og online medier som Gul & Gratis og Deal.dk også drev kursusvirksomheden JFM Academy.

JFM Academy – der afholdte kurser inden for online marketing og business i det meste af Jylland og på Fyn – blev til en del af det nye MindRocket.

Udover vores interne nørder har vi også samarbejdsaftaler med eksterne undervisere, der hver især er specialister inden for hver deres område.

Bliv undervist af specialister

Eksekverbar viden der gør en forskel

Hvad er missionen?

Viden er vejen til vækst. Plain and simple.

Og MindRocket-missionen går netop ud på at hjælpe virksomheder i alle størrelser med at vækste og udvikle sig. Vi slipper vores undervisningselskende nørder løs på kurserne, så de kan hjælpe dig med at omsætte deres erfaring og viden til forandringer og resultater i DIN virksomhed.

Relevante kurser til en fair pris – afholdt af nørder der elsker at undervise!

Her lander vi!

Vi har affyringsramper for vores kurser 8 steder i Danmark, og de er alle centralt beliggende i byerne. Derudover kan vi også tilpasse et kursus og afholde det i din virksomhed, hvis det giver mere mening. Så på den måde er vi faktisk landsdækkende.

Faste affyringsramper – eller nørder der lander i din virksomhed? Du bestemmer selv.