Har du hørt om Ecommerce Manageren eller Social Media Manageren?

Begge online marketing konferencer har MindRocket startet op sammen med Erhvervsakademi Aarhus. Begge konferencer er stærkt fokuserede på at give deltagerne tools, tricks og hacks, de kan gå direkte hjem og implementere i henholdsvis deres ehandel og deres sociale medier.

Social Media Manageren

28. november 2018 afholder vi vores næste online marketing konference i Aarhus: Social Media Manageren.

På konferencen deltager 22 social media-eksperter. Bl.a. kommer Facebooks country manager, Daniel Käfer, og deler ud af sin viden.

Formålet med konferencen er, at du kommer til at møde og høre eksperter snakke omkring trends og tendenser på de forskellige sociale medier, samt deler ud af deres hacks til, hvordan du bliver endnu skarpere på de forskellige medier.

Og hvorfor skal du have den viden? Simpelt sagt, handler det om, at de sociale medier i dag ikke kun er kanaler, hvor du indsamler likes og følgere. I stedet er de blevet til kanaler, hvor du møder dine kunder på deres banehalvdel, og hvor du skal være skarp i din planlægning for at sikre, at du får mest muligt ud af de forskellige medier.

På dagen får du den nyeste viden om, hvordan du bedst bruger medierne til at ramme dine målgrupper. Du får fx svar på, hvad der har ændret sig, og hvad du skal være opmærksom på.

I løbet af dagen kan du blive klogere på fx Social Content Marketing, LinkedIn, Video, Analyse og data, Facebook, Marketingjura, Social selling og meget mere. Du finder alle informationer om dagen her.

online marketing konferencen Ecommerce Manageren i Aarhus
Konferencer i online markedsføring
Digital markedsføring - lær det på konferencer

Ecommerce Manageren

Årets udgave af Ecommerce Manageren blev afholdt den 15.maj på Comwell i Aarhus. På denne online marketing konference deltog 19 eksperter, og hovednavnet den dag var Just Eat-grundlæggeren, Jesper Buch.

Ecommerce Manageren fokuserer på de ting, som du kan gøre for at få dine kunder til at gå hele vejen og ende i kurven og afslutte handlen. For hvordan sørger du for, at dine kunder ikke kun er besøgende, men faktisk ender med at blive konverterende eller betalende kunder?

Og hvad kan du og din virksomhed selv gøre for at hjælpe dem med at vælge dine produkter og afslutte handlen?

For at besvare de spørgsmål kommer der på konferencen bl.a. fokus på emner som SEO/søgemaskeoptimering, sociale medier, konverteringsoptimering, brugertests, jura og meget mere.

Dagens program giver dig også mulighed for at blive klogere på, hvordan du planlægger din ecommerce, og eksperterne giver dig hacks, som gør dig klar til at forbedre jeres virksomheds ecommerce.

Datoen for dette års Ecommerce Manager er som som sagt den 15 maj. Du kan du læse om dette års konference her.

Du kan også se vores lille video, der indeholder glimt af Ecommerce Manageren.

Vælg det spor som passer dig

Vores konferencer er opbygget således, at du kan tilpasse dagen til dine interesseområder. Vi starter med fællesindlæg og senere på dagen fordeler vi os i forskellige konferencerum, hvor der afholdt forskellige oplæg i forskellige oplæg, som vi kalder spor. Der får du mulighed for at vælge det spor, som du gerne vil følge. Det betyder altså, at du får mulighed for at præge din dag med lige præcis de emner og interesser, som du har lyst til at lære mere om.

B2B Marketing Day

MindRocket og Erhversakademi Aarhus arrangerede også i fællesskab med IBA den tidligere marketing konference B2B Marketing Day i 2015 og 2016. Det var en konference med mere bredt fokus på marketing og markedsføring.

Vi har nu skiftet fokus mere over på den digitale markedsføring, hvorfor B2B Marketingday ikke vil blive afholdt igen.

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/