Photoshop kursus: Få 100% styr det grundlæggende

På kursusdag 2 bliver du mere erfaren i brug af værktøjerne – og du lærer flere smarte funktioner!

Forside / Kurser / photoshop-kom-videre

Photoshop kursus dag 2 er et tilvalg – dag 1 kan sagtens stå alene.

Efter en veloverstået dag 1 på Photoshop kurset er du nu klar til at gå endnu mere i dybden med funktionerne, værktøjerne og de mange spændende effekter, der kan skabes i dette program.

Du kommer til at arbejde endnu mere kreativt med brug af lagene, og vi vil ligeledes kigge på sammenhængene mellem andre Adobe-programmer. Vi tager f.eks. et logo fra Illustrator, og arbejder videre med dette i Photoshop. Vi kigger på retouchering, korrektion og kloning. Og vi laver igen små opgaver, der udfordrer din kreativitet og dine evner i programmet – det er selvfølgelig udfordringer som din underviser er klar til at hjælpe med.

Du kan altså både komme på 1-dags Photoshop kursus og 2-dages kursus.

Du bliver mere effektiv i Photoshop

På anden dagen vil vi også have fokus på effektivisering, brug og opsætning af actions samt plugins.

Vi kigger på RAW-formatet, der er et meget spændende format. Det kan bruges til andet end blot (hobby)fotografens billedjustering – du kan nemlig kombinere det med de mange muligheder i SMART-objekter.

Dag 2 vil være fyldt med cowboytricks og små genveje, som gør arbejdet i Photoshop endnu sjovere – og i sidste ende mere overskueligt og effektivt.

To dage på Photoshop kurset kan klart anbefales, da dette program er så stort, og har så mange spændende facetter, at det kræver tid at blive fortrolig med de mange funktioner. Med fortroligheden og kendskabet til programmets opbygning, åbner der sig en stor ny kreativ verden for dig.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Aarhus
Aarhus
Onsdag den 10. Oktober, 2018
1 dag Aarhus
Odense
Odense
Torsdag den 15. November, 2018
1 dag Odense
Kolding
Kolding
Torsdag den 13. December, 2018
1 dag Kolding
Program
08:45 - 09:00

Vi gennemgår og afstemmer forventninger til dagens undervisning.

09:00 - 11:00

Efter den første dag, er vi nu klar til at blive endnu mere kreative med lag, masker og effekter.

10:00 - 11:45

Vi arbejder med paletten af værktøjer og kigger på de mange muligheder, der er indenfor retouchering, kloning, rettelser af fejl i billeder mm.

11:45 - 12:15

Du kan finde mange ressourcer til Photoshop på nettet, men meget af det kan du selv lave. Vi kigger nærmere på pensler, og hvordan man kan kombinere dem med lag, strukturer og blandingstilstande.

12:15 - 12:45

Mad og networking

12:45 - 13:30

Arbejde med automatiske funktioner i Photoshop, som panorama-sammensætninger, gode plugins og hvordan du selv laver dine egne automatiske funktioner, som kan spare dig rigtig meget tid.

13:30 - 14:15

Dit nu opnåede niveau indbyder til, at du kan arbejde endnu mere kreativt med lag og masker. Så vi fylder flere fede effekter, teknikker og muligheder på.

14:15 - 14:30

Lidt kaffe, kalorier og mere networking.

14:30 - 15:00

Det er nu tid til at samle trådene og få indtryk af, hvor meget du har lært og flyttet dig i løbet af de 2 dage.

15:00 - 16:00

Hvis du ønsker noget repeteret, eller sidder med udfordringer på jobbet, som vi lige skal vende, kan vi kigge konkret på dem her. Der er sat god tid af, da der plejer at være mange gode spørgsmål, og samtidig hiver din underviser de sidste lækkerier op.

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  2995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Ole Øuien

  Ole brænder for at undervise og lære fra sig – og ikke mindst videregive hans begejstring for både Photoshop og InDesign. Med sin uddannelse som grafiker tilbage i 00’erne og 10 års erfaring med prepress-arbejde på et større trykkeri kender han til programmernes udfordringer, både i teori og praksis.

  De seneste 8 år har Ole undervist i Adobe-pakken® og foto. Han har undervist både i private virksomheder og på skoler, her kan bl.a. nævnes IBC Innovationsfabrikken, EASV og Skolen for Visuel Kommunikation i Haderslev.

  Ole underviser med stort engagement og tager altid udgangspunkt i de enkelte kursisters behov. Han elsker at undervise og gør det på en levende og underholdende måde samtidig med at være 100% fagligt up-to-date.

  Undervisningen foregår gerne med projektoren kørende i baggrunden men lige så ofte foregår den i bedste “Jørgen Clevin stil” bevæbnet med tuscher og kridt.

  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser