Photoshop kursus: Få 100%
styr det grundlæggende

På kursusdag 2 bliver du mere erfaren i brug af værktøjerne – og du lærer flere smarte funktioner!

Photoshop kursus dag 2 er et tilvalg – dag 1 kan sagtens stå alene.

Efter en veloverstået dag 1 på Photoshop kurset er du nu klar til at gå endnu mere i dybden med funktionerne, værktøjerne og de mange spændende effekter, der kan skabes i dette program.

Du kan altså både komme på 2-dages grundlæggende Photoshop kursus og dette 1-dags udvidet kursus.

Du bliver mere effektiv i Photoshop

På anden dagen vil vi også have fokus på effektivisering, brug og opsætning af actions samt plugins.

På kurset vil du bl.a.:

  Lære om RAW-formatet

  Komme i dybden med funktionerne, værktøjerne og flere effekter

  Bruge lagene endnu mere

  Lære om retouchering, korrektion og kloning

6.995,-
Prisen er eksl. moms

Bliv mere Kreativ

Du kommer til at arbejde endnu mere kreativt med brug af lagene, og vi vil ligeledes kigge på sammenhængene mellem andre Adobe-programmer. Vi tager f.eks. et logo fra Illustrator, og arbejder videre med dette i Photoshop. Vi kigger på retouchering, korrektion og kloning. Og vi laver igen små opgaver, der udfordrer din kreativitet og dine evner i programmet – det er selvfølgelig udfordringer som din underviser er klar til at hjælpe med.

RAW-formatet, der er et meget spændende format, kan bruges til andet end blot (hobby)fotografens billedjustering – du kan nemlig kombinere det med de mange muligheder i SMART-objekter.

 

Giv dig selv et effektivitets-boost i Photoshop

På anden dagen vil vi også have fokus på effektivisering, brug og opsætning af actions samt plugins.

Dag 2 vil være fyldt med cowboytricks og små genveje, som gør arbejdet i Photoshop endnu sjovere – og i sidste ende mere overskueligt og effektivt.

To dage på Photoshop kurset kan klart anbefales, da dette program er så stort, og har så mange spændende facetter, at det kræver tid at blive fortrolig med de mange funktioner. Med fortroligheden og kendskabet til programmets opbygning, åbner der sig en stor ny kreativ verden for dig.

 

Byg videre på dine Photoshop skills med vores dygtige underviser

Få endnu mere hands-on erfaring med dette kursus i Photoshop
Små hold - normalt kun 4 - 6 virksomheder
25% kollegarabat: Tag din kollega med til skarp pris
25% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus (inden for 2 måneder)

Obs
Kurset udbydes i samarbejde med Jensens Kurser. Ved tilmeldingen videregives dine oplysninger til Jensens Kurser. Deling af dine personoplysninger er en nødvendighed for at opfylde dit ønske omk. kursusinformation eller deltagelse i kurset.

Dine personoplysninger bliver ikke videregivet til andre samarbejdspartnere end Jensens Kurser.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.
Kurset afvikles af UCL - Se alle datoer og tilmeld dig her
Program
08:45 - 09:00

Vi gennemgår og afstemmer forventninger til dagens undervisning.

09:00 - 11:00

Efter den første dag, er vi nu klar til at blive endnu mere kreative med lag, masker og effekter.

10:00 - 11:45

Vi arbejder med paletten af værktøjer og kigger på de mange muligheder, der er indenfor retouchering, kloning, rettelser af fejl i billeder mm.

11:45 - 12:15

Du kan finde mange ressourcer til Photoshop på nettet, men meget af det kan du selv lave. Vi kigger nærmere på pensler, og hvordan man kan kombinere dem med lag, strukturer og blandingstilstande.

12:15 - 12:45

Mad og networking

12:45 - 13:30

Arbejde med automatiske funktioner i Photoshop, som panorama-sammensætninger, gode plugins og hvordan du selv laver dine egne automatiske funktioner, som kan spare dig rigtig meget tid.

13:30 - 14:15

Dit nu opnåede niveau indbyder til, at du kan arbejde endnu mere kreativt med lag og masker. Så vi fylder flere fede effekter, teknikker og muligheder på.

14:15 - 14:30

Lidt kaffe, kalorier og mere networking.

14:30 - 15:00

Det er nu tid til at samle trådene og få indtryk af, hvor meget du har lært og flyttet dig i løbet af de 2 dage.

15:00 - 16:00

Hvis du ønsker noget repeteret, eller sidder med udfordringer på jobbet, som vi lige skal vende, kan vi kigge konkret på dem her. Der er sat god tid af, da der plejer at være mange gode spørgsmål, og samtidig hiver din underviser de sidste lækkerier op.

Birgitta Kaas

Birgitta er uddannet multimediegrafiker, som hun blev færdig med for 20 års tid siden. Siden har hun arbejdet bredt med salg, grafik og marketing. Det indebærer bl.a. produktion af CD-rom’er, tryk og print, online marketing samt produktion til DR1 og TV2.

Birgitta er passioneret for den digitale verden, og hun nyder at holde sig opdateret og nørde de forskellige programmer igennem. Resultatet er en bred viden samt en stor værktøjskasse, med alt hvad der hedder digitale programmer og specielt Adobe-pakken.

Som underviser sætter Birgitta en ære i at matche kursisten, ud fra kursistens behov og ønsker, samt tale i et sprog og tempo som er til at forstå. Godt humør, omgængelig og positiv er ord som godt beskriver Birgittas personlighed.

I dag har Birgitta to virksomheder, hvor hun i begge beskæftiger sig meget med bl.a. grafisk design – og Photoshop og InDseign i særdeleshed. Med en grafisk viden der er 100% up-to-date, er Birgitta din helt oplagte underviser.

Mikkel Juul Jensen

Mikkel har arbejdet som illustrator i over 20 år. Den rejse har givet ham en meget bred erfaring, hvor han bl.a. har produceret illustrationer til magasiner, bøger og undervisning. Derudover har han produceret animationer til undervisning, digitale magasiner og markedsføring.

Mikkel har også arbejdet med foto, video og videoredigering; konceptdesign af produkter og spil; design til messer og stande; undervisning og foredrag; opsætning til tryk; online- og grafisk design.

Mikkel arbejder og underviser bl.a. med Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Strata Design 3D CX, Eon Vue Infinite, Pixologic ZBrush, Pixologic Sculptris, Maxon Cinema 4D, The Foundry Modo, Poser Pro og Apple Final Cut Pro.

Mikkel har bl.a. arbejdet sammen med Alinea, I FORM, Illustreret Videnskab, Historie, Aktiv Træning, Ingeniøren, PASCHAL-Danmark A/S, Munksgaard m.fl.

Du får altså en skarp “grafisk nørd” som underviser, når det er Mikkel, der sidder for bordenden.

Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.

Andre kurser, du kan være interesseret i

Photoshop – Grundlæggende

Lær at komme (rigtigt) i gang med fritlægning, masker, lag og kreative løsninger

Dato

By

Varighed

1 dag

InDesign kursus – Grundlæggende

Bliv firmaets “mester i InDesign” – lær det hurtigt og nemt!

Dato

By

Varighed

1 dag

InDesign – Udvidet

Få mere erfaring med programmet og byg flere tools og teknikker på

Dato

By

Varighed

1 dag

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/