Photoshop kursus: Få 100% styr det grundlæggende

På udvidet kursus bliver du mere erfaren i brug af værktøjerne – og du lærer flere smarte funktioner!

Forside / Kurser / photoshop-kom-videre

Photoshop kursus dag 2 er et tilvalg – dag 1 kan sagtens stå alene.

Efter en veloverstået dag 1 på Photoshop kurset er du nu klar til at gå endnu mere i dybden med funktionerne, værktøjerne og de mange spændende effekter, der kan skabes i dette program.

Du kommer til at arbejde endnu mere kreativt med brug af lagene, og vi vil ligeledes kigge på sammenhængene mellem andre Adobe-programmer. Vi tager f.eks. et logo fra Illustrator, og arbejder videre med dette i Photoshop. Vi kigger på retouchering, korrektion og kloning. Og vi laver igen små opgaver, der udfordrer din kreativitet og dine evner i programmet – det er selvfølgelig udfordringer som din underviser er klar til at hjælpe med.

Du kan altså både komme på 2-dages grundlæggende Photoshop kursus og dette 1-dags udvidet kursus.

Du bliver mere effektiv i Photoshop

På anden dagen vil vi også have fokus på effektivisering, brug og opsætning af actions samt plugins.

Vi kigger på RAW-formatet, der er et meget spændende format. Det kan bruges til andet end blot (hobby)fotografens billedjustering – du kan nemlig kombinere det med de mange muligheder i SMART-objekter.

Dag 2 vil være fyldt med cowboytricks og små genveje, som gør arbejdet i Photoshop endnu sjovere – og i sidste ende mere overskueligt og effektivt.

To dage på Photoshop kurset kan klart anbefales, da dette program er så stort, og har så mange spændende facetter, at det kræver tid at blive fortrolig med de mange funktioner. Med fortroligheden og kendskabet til programmets opbygning, åbner der sig en stor ny kreativ verden for dig.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
4. + 5. marts 2 dag Aarhus
4. + 5. marts 2 dag København
24. + 25. april 2 dag Odense
29. + 30. april 2 dag Aarhus
29. + 30. april 2 dag København
3. + 4. juni 2 dag Aarhus

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  2 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  2 dag


  6.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Birgitta Kaas

  Birgitta er uddannet multimediegrafiker, som hun blev færdig med for 20 års tid siden. Siden har hun arbejdet bredt med salg, grafik og marketing. Det indebærer bl.a. produktion af CD-rom’er, tryk og print, online marketing samt produktion til DR1 og TV2.

  Birgitta er passioneret for den digitale verden, og hun nyder at holde sig opdateret og nørde de forskellige programmer igennem. Resultatet er en bred viden samt en stor værktøjskasse, med alt hvad der hedder digitale programmer og specielt Adobe-pakken.

  Som underviser sætter Birgitta en ære i at matche kursisten, ud fra kursistens behov og ønsker, samt tale i et sprog og tempo som er til at forstå. Godt humør, omgængelig og positiv er ord som godt beskriver Birgittas personlighed.

  I dag har Birgitta to virksomheder, hvor hun i begge beskæftiger sig meget med bl.a. grafisk design – og Photoshop og InDseign i særdeleshed. Med en grafisk viden der er 100% up-to-date, er Birgitta din helt oplagte underviser.

  Mikkel Juul Jensen

  Mikkel har arbejdet som illustrator i over 20 år. Den rejse har givet ham en meget bred erfaring, hvor han bl.a. har produceret illustrationer til magasiner, bøger og undervisning. Derudover har han produceret animationer til undervisning, digitale magasiner og markedsføring.

  Mikkel har også arbejdet med foto, video og videoredigering; konceptdesign af produkter og spil; design til messer og stande; undervisning og foredrag; opsætning til tryk; online- og grafisk design.

  Mikkel arbejder og underviser bl.a. med Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Strata Design 3D CX, Eon Vue Infinite, Pixologic ZBrush, Pixologic Sculptris, Maxon Cinema 4D, The Foundry Modo, Poser Pro og Apple Final Cut Pro.

  Mikkel har bl.a. arbejdet sammen med Alinea, I FORM, Illustreret Videnskab, Historie, Aktiv Træning, Ingeniøren, PASCHAL-Danmark A/S, Munksgaard m.fl.

  Du får altså en skarp “grafisk nørd” som underviser, når det er Mikkel, der sidder for bordenden.

  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser