Photoshop kursus: Få 100% styr det grundlæggende tools

Kom (seriøst) i gang med fritlægning, masker, lag og kreative løsninger

Forside / Kurser / photoshop-kursus

Bliv skarp til redigering af billeder

På dette kursus lærer du de grundlæggende funktioner, kreative muligheder og værktøjer i Photoshop. Lær de grundlæggende arbejdsgange og principper i Photoshop, så du kan bruge de rigtige genveje og lave dine opgaver på den rigtige måde.

Du får praktisk erfaring ved at arbejde med de typiske opgaver indenfor billedredigering. Du får ligeledes kendskab til nogle af Photoshops intuitive og imponerende funktioner.

Ekstra: Vores Photoshop kursus inkluderer 20 online lektioner på dansk.

Vi har også kurser for dig, der er mere øvet. På Udvidet kursus: Retouch og fritlægninger lærer du at arbejde med avancerede frilægninger med forskellige fritlægningsværktøjer og de nyeste intuitive funktioner, der er baseret på kunstig intelligens.

Deltagerne på dette Adobe Photoshop kursus er typisk grafikere, SoMe ansvarlige, tegnere, kommunikations- og marketingansvarlige, fotografer og journalister.

Lær de sidste nye Photoshop teknikker og tools

Formålet med grundkurset er, at du får praktisk kendskab til Photoshop og alle de grundlæggende værktøjer. Du lærer hvordan du optimerer billeder til web, webshop, print og online medier.

Du får også kendskab til funktioner, der er baseret på kunstig intelligens – bl.a. funktionen Content Aware Fill, der bruges til at fjerne uønskede ting fra et billede, f.eks. en person, en lygtepæl, et træ, rynker, bumser osv. Herefter udfylder funktionen automatisk baggrunden ud fra en analyse af billedet.

Overordnet indhold på det 2-dages kurset i Photoshop:

 • Photoshop overblik, de vigtigste funktioner og værktøjer
 • import af billeder fra kamera og online billedtjenester
 • billedformater du kan støde på (PSD, JPG, PNG, GIF, RAW). Billedkvalitet, størrelse og opløsning
 • transformere: skalere, beskære, rotere og spejlvende
 • farvevalg: farvevælgeren, pipette og farveprøver
 • justering af lysstyrke, kontrast og skarphed
 • markering/selektioner af områder i billedet og øvelser, hvor du lærer at redigere dele af billedet
 • intro til retouchering med Content Aware Fill.

Du kan i øvrigt få Photoshop BILLIGT:
Vidste du, at du kan få Photoshop for kun DKK 93 per måned inkl. moms (DKK 74,- ekskl. moms)?
Adobe har en Creative Cloud Photography plan, som du kan se og købe her.

adobe photoshop cc photographer plan du kan bruge på kurset

Udbytte – efter Photoshop kurset kan du:

 • bruge de grundlæggende funktioner og værktøjer samt arbejde med lag
 • beskære, rotere, rette perspektiv og justere farver på dine billeder
 • justere farver, kontraster, skarphed mv., så dine billeder bliver flottere
 • redigere dine egne billeder med en vifte af forskellige værktøjer
 • arbejde ud fra viden om de grundlæggende principper og arbejdsgange, når du redigerer billeder

Forudsætninger og undervisningsform

Photoshop grundkursus henvender sig til nye brugere af Adobe Photoshop – deltagelse kræver ikke en baggrund som fotograf eller et forudgående kendskab til Photoshop.

Undervisningsformen er klasseundervisning med praktiske øvelser. Underviseren gennemgår kort de forskellige opgaver og hvordan opgaverne løses trin for trin. Herefter arbejder du selv med opgaverne.

Kursusmaterialet er vores øvelsesmateriale og danske online videolektioner om Photoshop. Med det kan du efter kurset supplere eller følge op på kursusdagene på en god måde, fordi du har fået et overblik og en gennemgang på kursusdagene.

Underviserne
Vi anvender KUN professionelle og meget erfarne undervisere. Det kan i særlige tilfælde være en anden underviser end Birgitta Kaas.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
25. +26. februar 2 dage Aarhus
25. + 26. februar 2 dage København
18. + 19. marts 2 dage Aarhus
18. + 19. marts 2 dage København
10. + 11. april 2 dage Aarhus
10. + 11. april 2 dage København
13. + 14. maj 2 dage Aarhus
13. + 14. maj 2 dage København
19. + 20. juni 2 dage Aarhus
19. + 20. juni 2 dage København
Program
08:30 - 09:00

Let morgenmad samt intro og gennemgang af dagens forløb.

09:00 - 11:30

Programmets brugerflade, logik og overblik over de mange muligheder. Indledende billedbehandling: Justering af lys, kontrast og skarphed.

11:30 - 12:15

Networking og refaringsudveklsing

12:15 - 14:00

Lær at retouchere med såvel traditionelle som nye og avancerede værktøjer og på såvel små som store områder i billederne.

14:00 - 15:30

Vi arbejder konkret videre med de teknikker og værktøjer, som du har lært i dag. Du kan også fortsætte med at arbejde på netop dine projekter.

Dag 2 -
08:30 - 09:00
09:00 - 11:30

Vi åbner op for de mange og fascinerende muligheder som lagpaletten giver. Det hele afprøves i praksis, og der er god tid til at få det lært ordentligt.

11:30 - 12:15

Networking og erfaringsdeling

12:15 - 14:00

Vi dykker ned i genvejstaster, tilpasning af brugerfladen og andre teknikker, der sparer dig tid og understøtter en smidig produktion.

14:00 - 15:30

Vi arbejder konkret videre med de teknikker og værktøjer, som du har lært i dag. Du kan også fortsætte med at arbejde på netop dine opgaver med billedbehandling. Vi sørger for, at alle spørgsmål er besvarede inden dagen afsluttes.

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  2 dage


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  2 dage


  6.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Birgitta Kaas

  Birgitta er uddannet multimediegrafiker, som hun blev færdig med for 20 års tid siden. Siden har hun arbejdet bredt med salg, grafik og marketing. Det indebærer bl.a. produktion af CD-rom’er, tryk og print, online marketing samt produktion til DR1 og TV2.

  Birgitta er passioneret for den digitale verden, og hun nyder at holde sig opdateret og nørde de forskellige programmer igennem. Resultatet er en bred viden samt en stor værktøjskasse, med alt hvad der hedder digitale programmer og specielt Adobe-pakken.

  Som underviser sætter Birgitta en ære i at matche kursisten, ud fra kursistens behov og ønsker, samt tale i et sprog og tempo som er til at forstå. Godt humør, omgængelig og positiv er ord som godt beskriver Birgittas personlighed.

  I dag har Birgitta to virksomheder, hvor hun i begge beskæftiger sig meget med bl.a. grafisk design – og Photoshop og InDseign i særdeleshed. Med en grafisk viden der er 100% up-to-date, er Birgitta din helt oplagte underviser.

  Mikkel Juul Jensen

  Mikkel har arbejdet som illustrator i over 20 år. Den rejse har givet ham en meget bred erfaring, hvor han bl.a. har produceret illustrationer til magasiner, bøger og undervisning. Derudover har han produceret animationer til undervisning, digitale magasiner og markedsføring.

  Mikkel har også arbejdet med foto, video og videoredigering; konceptdesign af produkter og spil; design til messer og stande; undervisning og foredrag; opsætning til tryk; online- og grafisk design.

  Mikkel arbejder og underviser bl.a. med Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Strata Design 3D CX, Eon Vue Infinite, Pixologic ZBrush, Pixologic Sculptris, Maxon Cinema 4D, The Foundry Modo, Poser Pro og Apple Final Cut Pro.

  Mikkel har bl.a. arbejdet sammen med Alinea, I FORM, Illustreret Videnskab, Historie, Aktiv Træning, Ingeniøren, PASCHAL-Danmark A/S, Munksgaard m.fl.

  Du får altså en skarp “grafisk nørd” som underviser, når det er Mikkel, der sidder for bordenden.

  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser