SEO Kursus der giver dig
placeringer (og besøgende)

Dine konkurrenter vil takke dig, hvis du ikke tager dette kursus…

Hent kursusbeskrivelsen som PDF

“Endelig et SEO kursus der ikke kun er højtravende slides og teori”

Virker søgemaskineoptimering (SEO) som lidt af en jungle for dig?

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, eller hvad du skal gøre på din hjemmeside eller webshop for at se resultater i Google?

Så kunne dette 1-dags SEO kursus være løsningen for dig! Eller måske vores udvidede 3-dages kursus?

Dette kursus i grundlæggende søgemaskineoptimering er nemlig alt andet end højtravende slides og teoretisk gennemgang. Her får du lavpraktisk viden baseret på erfaringer fra over 100 forskellige hjemmesider og webshops. Og det bliver alt sammen forklaret, så du kan forstå det – og så du kan gå hjem og søgemaskineoptimere din hjemmeside med det samme!

PriceRunner

Oliver Jensen - Online Editor

“Claus fortæller og lærer fra sig i øjenhøjde med sine kursister, og man kan tydeligt mærke, at han har taget sig tid til at sætte sig ind i de enkelte kursisters websites forud for kurset. De forskellige SEO-værktøjer, der blev fremhævet og henvist til i løbet af kurset, er jeg super glad for. Det er virkelig gennemført undervisningsmateriale – som man samtidigt kan bruge som opslagsværk bagefter”

ASE

Mette Veggerby - Digital Marketing konsulent

Meget brugbart og gennemarbejdet kursus med mulighed for at stille afklarende spørgsmål ved case eller eksempler.

Dansani A/S

Kenneth Kristensen - Webkoordinator

Super SEO kursus med rigtig mange informationer, tips og råd som man kan tage direkte hjem og få glæde af med det samme.

Det lærer du på SEO-kurset

  • Søgeordsanalyse – en resultatorienteret og effektiv metode til at finde de bedste søgeord.
  • Sidetitler og sidebeskrivelser (title tags og meta descriptions) – Det får dig omgånde til at stige kraftigt i Google
  • Korrekt opsætning af sider på dit website – Du får opskriften på landingssider der får Google til at elske dit website!
  • Intern og ekstern linkbuilding – Du får grundlæggende viden om effektiv linkbuilding
  • Mobiloptimering – Optimering til Googles Mobile First indeksering

Du får konkrete tips, tricks og metoder, så du kan gå direkte hjem og optimere dit website
eller webshop til (meget) bedre placeringer i Google.

2.995,-
Prisen er eksl. moms

Det får du ud af kurset

Du får bedre placeringer i Google. Og det giver flere besøgende til din hjemmeside/webshop og dermed mere bundlinje!

Det her er ikke bare en introduktion til søgemaskineoptimering. Du bliver nemlig i stand til at lave grundlæggende optimering af din hjemmeside/webshop, der meget hurtigt vil give dig bedre placeringer i Google og de andre søgemaskiner som Bing, Yahoo m.fl.

Bedre placeringer = flere besøgende og dermed flere solgte produkter eller flere leads.

Niveau: Begyndere og lettere erfarne

Byer: Vi tilbyder som de eneste i Danmark SEO kurserne i København, Odense, Kolding, Aarhus, Aalborg, og Esbjerg

Bliv godt klædt på til at gøre det selv

På kurset får du grundigt forklaret, hvad der er vigtigt, hvor du skal starte, og hvad du præcis skal gå hjem og gøre efter kurset. Der ligger RIGTIG meget potentiale i de optimeringer, du selv kan gå hjem og lave på dit website – også selvom du ikke har rodet med SEO før.

I løbet af dagen får du SEO undervisning og konkret viden om, hvordan du kan blive (meget) mere synlig i søgemaskinerne – og Google i særdeleshed. Hvis du ikke rigtigt har arbejdet med optimering af din hjemmeside/webshop før, så er der helt sikkert MANGE placeringer at hente, ved at gå hjem og implementere det, du lærer her.

SEO på et sprog du forstår

Derudover får du tingene forklaret “på jysk”, så alle kan forstå det. Efter kurset vil du kunne gå hjem og implementere de fleste af tingene, hvilket med garanti vil løfte dig i Google. Og du bliver undervist ud fra Googles egne retningslinjer.

Det får du ud af kurset

Du får bedre placeringer i Google. Og det giver flere besøgende til din hjemmeside/webshop og dermed mere bundlinje!

Det her er ikke bare en introduktion til søgemaskineoptimering. Du bliver nemlig i stand til at lave grundlæggende optimering af din hjemmeside/webshop, der meget hurtigt vil give dig bedre placeringer i Google og de andre søgemaskiner som Bing, Yahoo m.fl.

Bedre placeringer = flere besøgende og dermed flere solgte produkter eller flere leads der kan blive til kunder i din forretning.

Byer: Vi tilbyder som de eneste i Danmark SEO kurserne i København, Odense, Kolding, Aarhus, Aalborg og Esbjerg

Du bliver klædt på til at gøre det selv

På kurset får du grundigt forklaret, hvad der er vigtigt, hvor du skal starte, og hvad du præcis skal gå hjem og gøre efter kurset. Der ligger RIGTIG meget potentiale i de optimeringer, du selv kan gå hjem og lave på dit website – også selvom du ikke har arbejdet med søgemaskineoptimering før.

I løbet af dagen får du SEO undervisning og konkret viden om, hvordan du kan blive (meget) mere synlig i søgemaskinerne – og Google i særdeleshed. Hvis du ikke rigtigt har arbejdet med optimering af din hjemmeside/webshop før, så er der helt sikkert MANGE placeringer at hente ved at gå hjem og implementere det, du lærer her.

(effektiv) SEO serveret i øjenhøjde

Du får alle begreber forklaret på en letforståelig måde. Efter kurset vil du kunne gå hjem og implementere de fleste af tingene, hvilket med garanti vil løfte dig i Google. Og du bliver undervist ud fra Googles egne retningslinjer, så du ikke pludselig kan få dig nogle grimme overraskelser.

Derfor skal du vælge MindRockets SEO Kursus:

Du bliver undervist af MEGET erfaren SEO Specialist
Nemt omsættelig SEO undervisning der giver dig resultater
Du får super godt og detaljeret materiale udleveret
Små hold - normalt kun 4 - 6 virksomheder
25% kollegarabat: Tag din kollega med til skarp pris
25% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus
Fuld forplejning
H.C. Petersen Danmark A/S

Lone Søjberg - Marketingkoordinator

“Super kompetent og letforståelig undervisning. Fantastisk gennemført undervisningsmateriale. Kan kun anbefales!”

På SEO kurset lærer du om:

Søgeordsanalyse
Søgeordsanalysen er det altafgørende fundament for optimering af din hjemmeside/webshop. Du kan IKKE optimere uden at have lavet en søgeordsanalyse, og derfor bruger vi noget tid på at lære dig, hvordan du laver en rigtig god analyse med det professionelle SEO tool Ahrefs, så du finder ud af:

  • Hvilke ord dine potentielle kunder indtaster i Google
  • Hvor mange søgninger, der er på de ord om måneden
  • Hvordan du opstiller søgeordene nemt og overskueligt i Excel

Titler og sidebeskrivelser (title tags og meta descriptions)
Sidetitlerne (title tags) er den enkeltstående vigtigste SEO-faktor på din hjemmeside/webshop.
Lær, hvordan du skriver dem, så de i løbet af få dage giver dig bedre placeringer i Google. Du får også et “hemmeligt” trick til at blive synlig på endnu flere søgeord på hver af dine sider.

Opsætning af dine sider
Når du har fundet gode søgeord, skal du have dem tildelt de rigtige sider, og så skal teksten på siderne optimeres mod søgeordene. Også her får du en meget detaljeret gennemgang af, hvordan du optimerer dine sider bedst, hvad du skal skrive – og ikke mindst hvor meget du skal skrive. Du får også en “opskrift” med hjem, som du kan følge, når du optimerer dine sider og/eller laver nye såkaldte landingssider.

Intern og ekstern linkbuilding
En af de ting, der bedst kan flytte dig fremad i Google, er linkbuilding.
Ingen hjemmesider eller webshops kommer til at ligge på side 1 i Google, hvis ikke der er arbejdet med sidens linkbuilding.
Overordnet er der to forskellige former for linkbuilding, og vi kommer til at arbejde med dem begge:

– Intern linkbuilding (det at linke fra én side på din hjemmeside til en anden side på samme site) Her får du tydeligt vist og forklaret, hvordan du nemt kan fortælle Google, hvilke sider der er dine vigtigste og tilføre dem ekstra værdi via interne links.

– Ekstern linkbuilding (det at få links fra andre hjemmesider til din hjemmeside/webshop) Her får du konkrete tips til gode links, du kan gå hjem og få med det samme.

Mobilversion – vigtigere end nogensinde før
Google vil i nær fremtid kun kigge på din mobilversion, når de vurderer, hvor højt dine sider skal ranke i deres søgemaskine. Det meddelte Google officielt den 4. november 2016. På kurset lærer du derfor også om de vigtigste faktorer i forhold til mobilvenlighed. Du bliver i stand til at vurdere, om din hjemmeside/webshop i virkeligheden er så mobilvenligt, som du måske går og tror (0;

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.
Kurset afvikles af UCL - Se alle datoer og tilmeld dig her
Program
08:45 - 09:00

Vi gennemgår og afstemmer forventninger til dagens SEO undervisning.

09:00 - 09:30

Grundlæggende forklaring på opbygningen af SERP (søgeresultaterne) og en gennemgang af hvordan Google (og de andre søgemaskiner virker). Vi gennemgår, hvad der sker, når du indtaster en søgning i Google - og ikke mindst hvad der er sket allerede inden, du gør det.

09:30 - 10:30

Er alle dine sider overhovedet i Googles index? Eller har du flere versioner af mange af dine sider? Du lærer selv at finde svarene - og hvordan du fixer det, hvis du er ramt (Hint: Det er 80% af kursisterne).

10:30 - 11:15

Vi gennemgår det tekniske SEO som du har behov for at vide - og som du måske skal have fikset på dit website.

11:15 - 12:00

De fleste mener, at deres site/webshop er responsive og dermed mobilvenlig. Men er den virkelig det? Og er den i sandhed mobil BRUGERvenlig? Hvad skal der egentlig til? Hvor hurtigt er dit website? Og hvad kan du gøre ved hastigheden? Det gennemgår vi her.

12:30 - 13:30

Uden søgeordsanalyse ingen SEO! Så enkelt er det. Vi gennemgår, hvordan du laver en grundlæggende søgeordsanalyse, og du følger med ved at påbegynde din egen til dit site/webshop.

12:15 - 12:45

God mad og netværk med de andre deltagere

12:45 - 13:30
13:30 - 14:15

Med en søgeordsanalyse i hånden ved du præcis hvilke sider, du skal oprette - eller tilrette. Vi gennemgår nu "opskriften" på at opsætte/tilrette dine sider, så de bliver meget mere Google- og brugervenlige. De vil begynde at suge trafik til sig.

14:15 - 14:30

Lidt kaffe, kalorier og mere networking

14:30 - 15:45

Fortsat gennemgang af og arbejde med opsætning af landingssider.

15:45 - 16:30

Vi gennemgår principperne i både intern og ekstern linkbuilding

Claus Rump

Claus Rump har arbejdet med SEO siden 2011 og undervist siden 2013. Han har bl.a. været SEO-specialist hos River Online, hvor han sad med flere større virksomheder i sin kundeportefølje. Her kan blandt andet nævnes PietHein.dk og tandlægekæden Godt Smil.

Udover SEO på grundlæggende og avanceret niveau underviser Claus også i e-mail marketing.

Han har startet 2 webshops og flere forretningshjemmesider helt fra bunden, så han kender til alt det benarbejde, der ligger foran dig lige nu. Claus er tidligere Officer i Forsvaret og har derudover mere end 10 års erfaring med internationalt salg og markedsføring.

Claus lever og ånder for søgemaskineoptimering – og for at lære fra sig. Hans dedikerede tilgang til undervisningen vil med sikkerhed smitte af på dig og give dig et ekstra ”skub” i retning af at gå hjem og skabe resultater på DIN hjemmeside eller webshop.

Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.

Andre kurser, du kan være interesseret i

SEO kursus – 3 dage (2 dage + 1 dag)

Lær selv at optimere til side 1 placeringer i Google

Dato

By

Varighed

2 dage + 1 dag

AdWords

Lær hvordan du bliver ekspert på din egen konto – og gør den rentabel!

Dato

By

Varighed

1 dag

Content Marketing

Kom FORAN dine konkurrenter med professionel indholdsmarketing

Dato

By

Varighed

1 dag

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/