SEO Kursus der giver dig
placeringer (og besøgende)

Dine konkurrenter vil takke dig, hvis du ikke tager dette kursus..

Forside / Kurser / SEO-Kursus

Få kursusbeskrivelsen som PDF

“Endelig et SEO kursus der ikke kun er højtravende slides og teori”

Virker søgemaskineoptimering (SEO) som lidt af en jungle for dig?

Er du i tvivl om, hvor du skal starte, eller hvad du skal gøre på din hjemmeside eller webshop for at se resultater?

Så kunne dette 1-dags SEO kursus være løsningen for dig! Vi har også et 3-dages kursus i SEO – det kan du læse mere om her.

Dette kursus i grundlæggende søgemaskineoptimering er nemlig alt andet end højtravende slides og teoretisk gennemgang. Her får du lavpraktisk viden baseret på erfaringer fra over 100 forskellige hjemmesider og webshops. Og det bliver alt sammen forklaret, så du kan forstå det – og så du kan gå hjem og søgemaskineoptimere din hjemmeside med det samme!

Det får du ud af kurset

Du får bedre placeringer i Google. Og det giver flere besøgende til din hjemmeside/webshop og dermed mere bundlinje!

Det her er ikke bare en introduktion til søgemaskineoptimering. Du bliver nemlig i stand til at lave grundlæggende optimering af din hjemmeside/webshop, der meget hurtigt vil give dig bedre placeringer i Google og de andre søgemaskiner som Bing, Yahoo m.fl.

Bedre placeringer = flere besøgende og dermed flere solgte produkter eller flere leads.

Niveau: Begyndere og lettere erfarne

Byer: Vi tilbyder som de eneste i Danmark SEO kurserne i København, Odense, Kolding, Vejle, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Aabenraa

Bliv godt klædt på til at gøre det selv

På kurset får du grundigt forklaret, hvad der er vigtigt, hvor du skal starte, og hvad du præcis skal gå hjem og gøre efter kurset. Der ligger RIGTIG meget potentiale i de optimeringer, du selv kan gå hjem og lave på dit website – også selvom du ikke har rodet med SEO før.

I løbet af dagen får du SEO undervisning og konkret viden om, hvordan du kan blive (meget) mere synlig i søgemaskinerne – og Google i særdeleshed. Hvis du ikke rigtigt har arbejdet med optimering af din hjemmeside/webshop før, så er der helt sikkert MANGE placeringer at hente, ved at gå hjem og implementere det, du lærer her.

SEO på et sprog, du forstår

Derudover får du tingene forklaret “på jysk”, så alle kan forstå det. Efter kurset vil du kunne gå hjem og implementere de fleste af tingene, hvilket med garanti vil løfte dig i Google. Og du bliver undervist ud fra Googles egne retningslinjer.

 

På SEO kurset lærer du om:

Søgeordsanalyse 
Søgeordsanalysen er det altafgørende fundament for optimering af din hjemmeside/webshop. Du kan IKKE optimere uden at have lavet en søgeordsanalyse, og derfor bruger vi noget tid på at lære dig, hvordan du laver en rigtig god analyse, så du finder ud af:Hvilke ord dine potentielle kunder indtaster i Google

 • Hvor mange søgninger, der er på de ord om måneden
 • Hvordan du opstiller søgeordene nemt og overskueligt i Excel

Titler og sidebeskrivelser (title tags og meta descriptions)
Sidetitlerne (title tags) er den enkeltstående vigtigste SEO-faktor på din hjemmeside/webshop.
Lær, hvordan du skriver dem, så de i løbet af få dage giver dig bedre placeringer i Google. Du får også et “hemmeligt” trick til at blive synlig på endnu flere søgeord på hver af dine sider.

Opsætning af dine sider
Når du har fundet gode søgeord, skal du have dem tildelt de rigtige sider, og så skal teksten på siderne optimeres mod søgeordene. Også her får du en meget detaljeret gennemgang af, hvordan du optimerer dine sider bedst, hvad du skal skrive – og ikke mindst hvor meget du skal skrive. Du får også en “opskrift” med hjem, som du kan følge, når du optimerer dine sider og/eller laver nye såkaldte landingssider.

 Intern og ekstern linkbuilding
En af de ting, der bedst kan flytte dig fremad i Google, er linkbuilding.
Ingen hjemmesider eller webshops kommer til at ligge på side 1 i Google, hvis ikke der er arbejdet med sidens linkbuilding.
Overordnet er der to forskellige former for linkbuilding, og vi kommer til at arbejde med dem begge:

▪️ Intern linkbuilding (det at linke fra én side på din hjemmeside til en anden side på samme site) Her får du tydeligt vist og forklaret, hvordan du nemt kan fortælle Google, hvilke sider der er dine vigtigste og tilføre dem ekstra værdi via interne links.

▪️ Ekstern linkbuilding (det at få links fra andre hjemmesider til din hjemmeside/webshop) Her får du konkrete tips til gode links, du kan gå hjem og få med det samme.

Mobilversion – vigtigere end nogensinde før
Google vil i nær fremtid kun kigge på din mobilversion, når de vurderer, hvor højt dine sider skal ranke i deres søgemaskine. Det meddelte Google officielt den 4. november 2016. På kurset lærer du derfor også om de vigtigste faktorer i forhold til mobilvenlighed. Du bliver i stand til at vurdere, om din hjemmeside/webshop i virkeligheden er så mobilvenligt, som du måske går og tror (0;

Vidste du i øvrigt, at…

SEO hjælper din AdWords

Hvis du benytter Adwords eller overvejer at gøre det, så er en anden fordel ved en god SEO optimeret side på din hjemmeside/webshop, at det giver dig billigere Adwords-klik og bedre placeringer i Adwords.

En tredjedel af det, der spiller ind, når Google skal bestemme, hvad et klik ind til din side skal koste (og hvor højt din annonce skal ranke) er nemlig, hvor relevant og optimeret din side er. Så det er faktisk et must, at du har SEO-venlige landingssider at sende dine “AdWords-besøgende” ind på. I hvert fald hvis du have billigere klik, højere placering og bedre konvertering…

Det kan du også lære meget mere om på vores AdWords Kursus.

Vil du til tops i Google?

Efter kurset er du i stand til at arbejde effektivt med din hjemmeside/webshop og få lavet de vigtigste ændringer, der kan give dig en god placering i søgeresultaterne og (forhåbentlig) en bedre ranking end konkurrenternes.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Mandag den 25. Februar, 2019 1 dag Esbjerg
Onsdag den 27. Februar, 2019 1 dag Aalborg
Torsdag den 7. Marts, 2019 1 dag Aarhus EAAA
Torsdag den 21. Marts, 2019 1 dag Odense
Tirsdag den 9. April, 2019 1 dag Kolding
Torsdag den 11. April, 2019 1 dag Esbjerg
Torsdag den 25. April, 2019 1 dag København
Torsdag den 2. Maj, 2019 1 dag Aarhus EAAA
Mandag den 27. Maj, 2019 1 dag Kolding
Torsdag den 6. Juni, 2019 1 dag Odense
Mandag den 24. Juni, 2019 1 dag Aarhus EAAA
Program
08:45 - 09:00

Vi gennemgår og afstemmer forventninger til dagens SEO undervisning.

09:00 - 09:30

Grundlæggende forklaring på opbygningen af SERP (søgeresultaterne) og en gennemgang af hvordan Google (og de andre søgemaskiner virker). Vi gennemgår, hvad der sker, når du indtaster en søgning i Google - og ikke mindst hvad der er sket allerede inden, du gør det.

09:30 - 10:00

Det er navne på Google opdateringer, og der er mange flere. Vi gennemgår hele den zoologiske have af Googleopdateringer og kigger på, hvad der SEO-mæssigt gør, at du ikke skal være så nervøs for dem.

10:00 - 10:15

Google vil automatisk forsøge at tilpasse dine søgeresultater. Vi gennemgår, hvordan du kan undgå det, men hvorfor det også kan være en fordel.

10:15 - 11:00

Er alle dine sider overhovedet i Googles index? Eller har du flere versioner af mange af dine sider? Du lærer selv at finde svarene - og hvordan du fixer det, hvis du er ramt (Hint: Det er 80% af kursisterne).

11:00 - 11:30

De fleste mener, at deres site/webshop er responsive og dermed mobilvenlig. Men er den virkelig det? Og er den i sandhed mobil BRUGERvenlig? Hvad skal der egentlig til? Det gennemgår vi her.

11:30 - 12:15

Uden søgeordsanalyse ingen SEO! Så enkelt er det. Vi gennemgår, hvordan du laver en grundlæggende søgeordsanalyse og du følger med ved at påbegynde din egen til dit site/webshop

12:15 - 12:45

God mad og netværk med de andre deltagere

12:45 - 13:30
13:30 - 14:15

Med en søgeordsanalyse i hånden ved du præcis hvilke sider, du skal oprette - eller tilrette. Vi gennemgår nu "opskriften" på at opsætte/tilrette dine sider, så de bliver meget mere Google- og brugervenlige. De vil begynde at suge trafik til sig.

14:15 - 14:30

Lidt kaffe, kalorier og mere networking

14:30 - 15:15

Vi gennemgår principperne i både intern og ekstern linkbuilding

15:15 - 16:30

Vi gennemgår kort hvordan du tilknytter Analytics og Search Console for dem, der ikke har gjort det. For resterende - og når alle er med på opsætningen - er der mulighed for at arbejde selvstændigt med de ting, vi har gennemgået. Det giver mulighed for at spørge konkret ind til nogle problemstillinger.

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:30

  Varighed
  1 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:30

  Varighed
  1 dag


  2.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Claus Rump

  Claus har arbejdet med SEO siden 2011 og undervist siden 2013. Han har bl.a. været SEO-specialist hos River Online, hvor han sad med flere større virksomheder i sin kundeportefølje. Her kan blandt andet nævnes PietHein.dk og tandlægekæden Godt Smil – begge virksomheder vækstede han mærkbart i Google.

  Udover SEO på grundlæggende og avanceret niveau underviser Claus også i e-mail marketing.

  Han har startet 2 webshops og flere forretningshjemmesider helt fra bunden, så han kender til alt det benarbejde, der ligger foran dig lige nu. Claus er tidligere Officer i Forsvaret og har derudover mere end 10 års erfaring med internationalt salg og markedsføring.

  Claus lever og ånder for søgemaskineoptimering – og for at lære fra sig. Hans dedikerede tilgang til undervisningen vil med sikkerhed smitte af på dig og give dig et ekstra ”skub” i retning af at gå hjem og skabe resultater på DIN hjemmeside eller webshop.

  UDTALELSER FRA TIDLIGERE KURSISTER

  “Claus fortæller og lærer fra sig i øjenhøjde med sine kursister, og man kan tydeligt mærke, at han har taget sig tid til at sætte sig ind i de enkelte kursisters websites forud for kurset. De forskellige SEO-værktøjer, der blev fremhævet og henvist til i løbet af kurset, er jeg super glad for.”

  Oliver Jensen - PriceRunner

  Meget brugbart og gennemarbejdet kursus med mulighed for at stille afklarende spørgsmål ved case eller eksempler.

  Mette Veggerby - SEO kursist

  Super SEO kursus med rigtig mange informationer, tips og råd som man kan tage direkte hjem og få glæde af med det samme.

  Kenneth Kristensen - webkoordinator hos Dansani
  Tilmeld dig
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser
  Er du stadig i tvivl?
  Derfor skal du vælge MindRockets SEO Kursus:
  • Du bliver undervist af MEGET erfaren SEO Specialist
  • Vi snakker et LET forståeligt SEO-sprog
  • Du får et super godt og detaljeret materiale udleveret
  • Nemt omsættelig SEO undervisning der giver resultater
  • 50% kollegarabat: Tag din kollega med til halv pris
  • 30% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus
  • GOD tid til dig og DINE udfordringer!
  • Fuld forplejning
  Skriv til os
  Jeg vil gerne ringes op
  Vi ringer/svarer tilbage inden for 1
  time på hverdage
  Du kan selvfølgelig også ringe på
  41 10 80 80
  eller sende en mail på
  info@mindrocket.dk