Virksomheder, der har haft glæde af skræddersyede kurser

Få et skræddersyet kursus

Vores skræddersyede kurser kan tilpasses til DIG og DIN virksomhed, I kan få kursusindhold tilpasset jeres niveau og ønsker. I kan også få vores standardkurser afholdt ude i jeres virksomhed, hvor der tages udgangspunkt i netop jeres forretning.

Uanset hvilken løsning I vælger, får I en specialist inden for det enkelte fagområde som underviser. Kurset / forløbet kan foregå i jeres virksomhed eller på en af vores 8 lokationer.

  • Du får en MEGET erfaren underviser ud i DIN virksomhed
  • Du afstemmer det ønskede udbytte direkte med underviseren
  • Eksekverbar viden I kan bruge med det samme
  • Underviseren sætter sig ind i netop din case
  • Mulighed for opfølgende kurser og kursusforløb
Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.

Eksempler på vores skræddersyede kurser

seo kursus med claus rump

SEO kursus for MED24.dk

Webshoppen MED24.dk  er en af Danmarks største webshops inden for kosttilskud og helse. De har 8 webredaktører / content ansvarlige, og de skulle alle have deres SEO-kompetencer opdateret.

Vi lavede et 1-dags specialkursus i søgemaskineoptimering til dem med fokus på onpage-delen. Vi arbejdede i særdeleshed med, hvordan de finder og arbejder med søgeord. Derudover fik de en grundig gennemgang af, hvordan man opsætter SEO-venlige landingssider.

6 Ugers uddannelse

Instagram for Business Center Bornholm

Business Center Bornholm bestilte en skræddersyet kursusdag, der skulle hjælpe ca. 40 virksomheder i gang på Instagram.
Enkelte virksomheder havde allerede noget erfaring med dette sociale medie, og udfordringen bestod i, at ramme begge målgrupper niveau-mæssigt.
Dagen blev tilrettelagt med både teori, højaktuelle eksempler og ikke mindst praktiske øvelser for deltagerne. Virksomhederne arbejdede hver især med deres egne Instagram-profiler hele dagen igennem.
Lær at lave mobilbideo på dette kursus

Målrettet kursus i Google Ads for Kolding Hotel Apartments

Vi sammensatte en kursusdag for Kolding Hotel Apartments i Google Ads.

De havde selv lavet den grundlæggende opsætning, men syntes ikke at deres konverteringsrate var så go, som de mente, den burde være.

MindRockets underviser kiggede deres konto igennem inden selve kursusdagen, som foregik hos Kolding Hotel Apartments. Netop det at få underviseren ud i virksomheden er meget populært.

Dagen igennem blev der arbejdet skiftevis med teori og implementering / opdatering af virksomhedens egen Google Ads-konto. Dermed omsættes teori lynhurtigt til praksis på en meget fordelagtig og effektiv måde.

Og Kolding Hotel Apartments øgede bogstavelig talt deres omsætning, mens de fik undervisning. Og de implementerede det hele selv – med MindRockets underviser som mentor.

seo undervisning i københavn, odense, kolding, aarhus og aalborg
https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/