Søren Borgstrøm

Søren er Social Media Specialist hos RiverOnline, hvor hans primære arbejdsområde er annoncering på Facebook. Har du trykket på en Facebook annonce i forbindelse med MindRocket, er det med stor sandsynlighed Søren, der har haft en finger med i spillet.

Til dagligt jonglerer Søren med sekscifrede beløb i annoncekroner for sine ca. 30 kunder, og han lever og ånder Facebook-annoncering. Kombinér det med en helhjertet interesse i at lære fra sig og så har du en underviser og personlighed, der virkelig kan få dig i gang med at tjene penge på dine Facebook annoncer.

Sørens faglige baggrund stammer fra Syddansk Universitet, hvor han tidligere har været ansat som faglig vejleder for de humanistiske it-studier, har varetaget sociale medier på vegne af universitetet samt erhvervet sig en kandidatgrad i webkommunikation (Cand.it).

Kurser Søren Borgstrøm underviser i

Hvad siger andre om Søren Borgstrøm

“Søren var god til dagen igennem at skabe en “nede på jorden” stemning, og skabe “tryghed” omkring, at vi alle nok skulle lære det.”

 

Heidi Lunds udtalelse om Søren Borgstrøm som Facebook Annoncering underviser

“Søren var meget engageret og indlevende…”

 

Katrine Mørk udtalelse om Søren Borgstrøm

“Søren har en fantastisk energi og er meget tålmodig :-)”

Berit Skildahl - udtalelse om Søren Borgstrøm
https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/