Udvidet WordPres Kursus
for ikke-nørder

Få (endnu) mere ud af din hjemmeside – og klar det hele selv!

Lær WordPress af en professionel udvikler

På vores udvidet kursus i WordPress kommer vi endnu dybere ned i smarte funktioner, muligheder og plugins.

Niveau: Du skal have arbejdet lidt med WordPress – eller have taget vores Grundlæggende WordPress Kursus

Underviseren Michael Meisner, tager dig med dybere ned i WordPress-maskinrummet.  Her viser han dig flere muligheder for at udvide funktionaliteten af din hjemmeside, pifte designet op og ikke mindst gøre den hurtigere og mere søgemaskineoptimeret.

Webdesign i WordPress giver dig uendeligt mange muligheder, og du kan arbejde på din eksisterende side i løbet af kursusdagen. Du bliver undervist efter devisen, at du skal kunne gå hjem og arbejde selvstændigt videre.

Du bliver bl.a. undervist i:

  Værktøjer, som du nemt kan opsætte dine sider med

Hvordan din sider bliver sikker mod hacking

  Plugins til SEO/søgemaskineoptimering

  Hvor hurtigt din WordPress hjemmeside loader

2.995,-
Prisen er eksl. moms

Kom dybere ned i WordPress

På vores udvidet kursus i WordPress kommer vi endnu dybere ned i smarte funktioner, muligheder og plugins.

Pagebuilder
Dette er den nemme genvej til at opsætte lækre landingssider (sider på dit website) med mange funktionaliteter. Det bliver gjort med drag-and-drop elementer, som du så nemt bagefter kan udfylde med tekst, grafik, design og video eller billeder. Vi arbejder med pagebuilderen Visual Composer, men principperne er stort set de samme på de fleste pagebuildere.

Sikkerhed på sitet – antihacker

I 2016 steg antallet af hackede websites jf. Google med mere end 30%, så det er en meget reel trussel. Du lærer, hvordan du sikrer dit website mod at blive hacket.

Søgemaskineoptimering

Du lærer om grundlæggende SEO, hvordan du gør det, og hvilket plugin der giver mest mening at bruge. Ligeledes lærer du, hvordan du opsætter Yoast SEO plugin.

Hastighedsoptimering

Et WordPress website der loader hurtigt er meget vigtigt på flere niveauer. Udover brugervenlighed har det indvirkning på konvertering og placering i Google.

Dit udbytte af kurset

Udover mere erfaring og fortrolighed med din WP backend får du kendskab til flere relevante plugins og tools, der kan hjælpe dig i dagligdagen. Du bliver klædt rigtig godt på til at kunne arbejde videre med din hjemmeside efter kurset.

Niveau: Du skal have arbejdet lidt med WordPress – eller have taget vores Begynder wordpress kursus

Tag med på vores kursus og udvid dine WordsPress-skills

Få flere tips og tricks til, hvordan du får mest muligt ud af din WordPress hjemmeside
Små hold - normalt kun 4 - 6 virksomheder
25% kollegarabat: Tag din kollega med til skarp pris
25% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus (inden for 2 måneder)
Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.
Kurset afvikles af UCL - Se alle datoer og tilmeld dig her
Program
08:45 - 09:00

Vi gennemgår og afstemmer forventningerne til dagens undervisning.

09:00 - 09:30

Vi gennemgår forskellen på indlæg og sider, herunder kigger vi også på hvordan editoren i Wordpress virker. Du lærer at indsætte tekster, billeder, videoer og links.

09:30 - 09:45

Vi kigger på opbygningen af en menu i wordpress, tilføjelse af sider, indlæg og brugerdefinerede links.

09:45 - 10:30

Du får mulighed for at arbejde med de ting, vi har gennemgået. Du skal prøve både at lave en side og et indlæg og derefter binde dem sammen med en menu.

10:30 - 11:15

Vi gennemgår, hvad en pagebuilder er, og hvordan den benyttes til at lave spændende sider. Herunder kigger vi også på fordele og ulemper ved benyttelse af en pagebuilder.
Visual Composer er den page builder, vi går i dybden med.

11:15 - 12:15

Du arbejder med redigering af dine egne sider i en pagebuilder. Her skal du prøve at gøre den mere spændende og f.eks. indsætte video.

12:15 - 12:45

God mad og netværk med de andre deltagere.

12:45 - 13:15

Vi gennemgår mulighederne for backup af dit WordPress site og ikke mindst hvorfor, det er vigtigt selv at have adgang til en backup. Vi kigger på forskellige systemer, og hvordan du sætter dem op.

13:15 - 13:45

Du skal nu selv installeret et backup-plugin på dit eget site, og derefter lave en backup. Du går altså fra kurset med en sikker backup-kopi af din hjemmeside - og du ved, hvordan du skal lave den næste gang.

13:45 - 14:15

Gode råd, tips og tricks til hvordan du holder hackerne ude af din WordPress hjemmeside.

14:15 - 14:45

Du lærer, hvordan du kan din WordPress hjemmeside mere lækker over for Google - herunder hvordan du opsætter Yoast Seo (plugin), og hvordan du arbejder i det. Du lærer blandt andet om title tags, meta descriptions mm. som har afgørende betydning rent SEO-mæssigt.

14:45 - 15:15

Vi skal have opsat Yoast Seo plugin på din hjemmeside. Derudover kigger vi på nogle oplagte og grundlæggende muligheder for at søgemaskineoptimere din hjemmeside.

15:15 - 15:45

En hurtigt hjemmeside er enormt vigtig for både konvertering, brugervenlighed og SEO. Vi gennemgår de vigtigste elementer.

15:45 - 16:15

Der er mulighed for at arbejde selvstændig med hastighedsoptimering af din egen hjemmeside. Det giver mulighed for at spørge konkret ind til nogle problemstillinger - og ikke mindst for at gå hjem med et meget hurtigere website.

Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.

Andre kurser, du kan være interesseret i

WordPress – Grundlæggende

Bliv (rigtig) skarp til de vigtigste funktioner og plugins – på et sprog du forstår!

Dato

By

Varighed

1 dag

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/