Udvidet WordPres Kursus for ikke-nørder

Få (endnu) mere ud af din hjemmeside – og klar det hele selv!

Forside / Kurser / udvidet-wordpress-kursus

På vores udvidet kursus i WordPress kommer vi endnu dybere ned i smarte funktioner, muligheder og plugins.

Niveau: Du skal have arbejdet lidt med WordPress – eller have taget vores Begynder wordpress kursus

Lær WordPress af en professionel udvikler

Michael Meisner tager dig med dybere ned i WordPress-maskinrummet.  Her viser han dig flere muligheder for at udvide funktionaliteten af din hjemmeside, pifte designet op og ikke mindst gøre den hurtigere og mere søgemaskineoptimeret.

Webdesign i WordPress giver dig uendeligt mange muligheder, og du kan arbejde på din eksisterende side i løbet af kursusdagen. Du bliver undervist efter devisen, at du skal kunne gå hjem og arbejde selvstændigt videre.

Dit udbytte af kurset

Udover mere erfaring og fortrolighed med din WP backend får du kendskab til flere relevante plugins og tools, der kan hjælpe dig i dagligdagen. Du bliver klædt rigtig godt på til at kunne arbejde videre med din hjemmeside efter kurset.

Du bliver bl.a. undervist i:

Pagebuilder

Dette er den nemme genvej til at opsætte lækre landingssider (sider på dit website) med mange funktionaliteter. Det bliver gjort med drag-and-drop elementer, som du så nemt bagefter kan udfylde med tekst, grafik, design og video eller billeder. Vi arbejder med pagebuilderen Visual Composer, men principperne er stort set de samme på de fleste pagebuildere.

Sikkerhed på sitet – antihacker

I 2016 steg antallet af hackede websites jf. Google med mere end 30%, så det er en meget reel trussel. Du lærer, hvordan du sikrer dit website mod at blive hacket.

Søgemaskineoptimering

Du lærer om grundlæggende SEO, hvordan du gør det, og hvilket plugin der giver mest mening at bruge. Ligeledes lærer du, hvordan du opsætter Yoast SEO plugin.

Hastighedsoptimering

Et WordPress website der loader hurtigt er meget vigtigt på flere niveauer. Udover brugervenlighed har det indvirkning på konvertering og placering i Google.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Onsdag den 27. Februar, 2019 1 dag Kolding
Torsdag den 14. Marts, 2019 1 dag København
Tirsdag den 26. Marts, 2019 1 dag Aarhus
Tirsdag den 9. April, 2019 1 dag Aarhus
Torsdag den 25. April, 2019 1 dag Odense
Program
08:45 - 09:00

Vi gennemgår og afstemmer forventningerne til dagens undervisning.

09:00 - 09:30

Vi gennemgår forskellen på indlæg og sider, herunder kigger vi også på hvordan editoren i Wordpress virker. Du lærer at indsætte tekster, billeder, videoer og links.

09:30 - 09:45

Vi kigger på opbygningen af en menu i wordpress, tilføjelse af sider, indlæg og brugerdefinerede links.

09:45 - 10:30

Du får mulighed for at arbejde med de ting, vi har gennemgået. Du skal prøve både at lave en side og et indlæg og derefter binde dem sammen med en menu.

10:30 - 11:15

Vi gennemgår, hvad en pagebuilder er, og hvordan den benyttes til at lave spændende sider. Herunder kigger vi også på fordele og ulemper ved benyttelse af en pagebuilder.
Visual Composer er den page builder, vi går i dybden med.

11:15 - 12:15

Du arbejder med redigering af dine egne sider i en pagebuilder. Her skal du prøve at gøre den mere spændende og f.eks. indsætte video.

12:15 - 12:45

God mad og netværk med de andre deltagere.

12:45 - 13:15

Vi gennemgår mulighederne for backup af dit WordPress site og ikke mindst hvorfor, det er vigtigt selv at have adgang til en backup. Vi kigger på forskellige systemer, og hvordan du sætter dem op.

13:15 - 13:45

Du skal nu selv installeret et backup-plugin på dit eget site, og derefter lave en backup. Du går altså fra kurset med en sikker backup-kopi af din hjemmeside - og du ved, hvordan du skal lave den næste gang.

13:45 - 14:15

Gode råd, tips og tricks til hvordan du holder hackerne ude af din WordPress hjemmeside.

14:15 - 14:45

Du lærer, hvordan du kan din WordPress hjemmeside mere lækker over for Google - herunder hvordan du opsætter Yoast Seo (plugin), og hvordan du arbejder i det. Du lærer blandt andet om title tags, meta descriptions mm. som har afgørende betydning rent SEO-mæssigt.

14:45 - 15:15

Vi skal have opsat Yoast Seo plugin på din hjemmeside. Derudover kigger vi på nogle oplagte og grundlæggende muligheder for at søgemaskineoptimere din hjemmeside.

15:15 - 15:45

En hurtigt hjemmeside er enormt vigtig for både konvertering, brugervenlighed og SEO. Vi gennemgår de vigtigste elementer.

15:45 - 16:15

Der er mulighed for at arbejde selvstændig med hastighedsoptimering af din egen hjemmeside. Det giver mulighed for at spørge konkret ind til nogle problemstillinger - og ikke mindst for at gå hjem med et meget hurtigere website.

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  2995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

  DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I