Undervisere

Heidi Højmark Helveg

Heidi Højmark Helveg er partner i advokatpartnerselskabet Horten og rådgiver til daglig om persondataret, immaterialret og markedsføringsret.

Heidi har særligt fokus på mediers og annoncørers behandling af persondata og behandling af persondata i markedsføring generelt. Internetrelaterede emner er en væsentlig del af hendes specialeområder, både i relation til immaterialretten og markedsføringsretten.

Heidi har stor retssagserfaring samt erfaring med sager ved Forbrugerombudsmanden og domæneklagenævnet. Hun holder ofte foredrag i forskellige fora og er særdeles engageret i organisationer som INTA (hvor hun er medlem af Design Committee), Dansk Forening for Markedsføringsret (hvor hun er bestyrelsesmedlem), Dansk Industri, FDIH og Danske Medier. Heidi er desuden certificeret IT-advokat og har været det siden certificeringsordningens begyndelse i 2010.

Heidi var desuden medlem af Erhvervs- og Vækstministeriets ekspertudvalg om markedsføringsloven (efter indstilling af Danske Advokater og Advokatsamfundet), der i sommeren 2016 kom med rapport om markedsføringsloven og forslag til en ny markedsføringslov.

Kasper Hundebøl Hamann

Som passioneret LinkedIn-ekspert og underviser hjælper Kasper dig og din virksomhed med at stille skarpt på dit mål og ikke mindst de målbare effekter på LinkedIn.

Kasper har en nørdet baggrund som datamatiker og har siden år 2000 arbejdet i webbranchen.  Den uddannelse og ikke mindst erfaring giver ham en overhøjde ift. forståelsen for din hjemmeside og din virksomheds online tilstedeværelse. Kaspers mange gode tilbagemeldinger vidner om en dedikeret underviser, der virkelig brænder for at hjælpe dig og din virksomhed godt i gang med LinkedIn. Du kan regne med en tålmodig tilgang til undervisningen og ikke mindst dine spørgsmål (0;

Siden 2014 har han drevet virksomheden Hundebøl Hamann ApS, hvor han strategisk og hands on hjælper små og mellemstore virksomheder med at begå sig på de sociale medier.

Lars Egsvang

Lars Egsvang Ramussen har mange års erfaring inden for bestyrelser i små- og mellemstore virksomheder og er selv professionel bestyrelsesformand og medlem i et antal virksomheder.

Derudover arbejder han som underviser, coach, mentor, sparringspartner og konsulent i private såvel som offentlige virksomheder. Gennem tiden har Lars hjulpet mange iværksætter- og vækstvirksomheder med at holde fokus på vedvarende udvikling af både virksomheden og virksomhedens medarbejdere.

Lars er en levende og meget engageret underviser, og man mærker tydeligt, at han elsker at undervise og dele ud af sin store erfaring.

Ole Øuien

Ole brænder for at undervise og lære fra sig – og ikke mindst videregive hans begejstring for både Photoshop og InDesign. Med sin uddannelse som grafiker tilbage i 00’erne og 10 års erfaring med prepress-arbejde på et større trykkeri kender han til programmernes udfordringer, både i teori og praksis.

De seneste 8 år har Ole undervist i Adobe-pakken® og foto. Han har undervist både i private virksomheder og på skoler, her kan bl.a. nævnes IBC Innovationsfabrikken, EASV og Skolen for Visuel Kommunikation i Haderslev.

Ole underviser med stort engagement og tager altid udgangspunkt i de enkelte kursisters behov. Han elsker at undervise og gør det på en levende og underholdende måde samtidig med at være 100% fagligt up-to-date.

Undervisningen foregår gerne med projektoren kørende i baggrunden men lige så ofte foregår den i bedste “Jørgen Clevin stil” bevæbnet med tuscher og kridt.

Tanya Dick

Gennem kurser og rådgivning hjælper Tanya Dick små og mellemstore virksomheder med brand- opbygning via sociale medier og med hvordan man som virksomhed kan skabe tætte relationer til nuværende såvel som nye kunder.
Tanya er knivskarp, når det kommer til indhold og kommunikation på sociale medier, og har siden 2010 arbejdet målrettet med Facebook-markedsføring.

Joakim Ditlev

Joakim Ditlev har 7 års praktisk erfaring med Content Marketing.
Han er international foredragsholder, medforfatter til den første danske bog på området, og så blogger han selv om fænomenet på www.contentmarketing.dk.
Joakim har hjulpet mange forskellige virksomheder med at forstå og anvende Content Marketing, og har erfaring fra flere forskellige brancher.

Søren Borgstrøm

Søren er Social Media Specialist hos RiverOnline, hvor hans primære arbejdsområde er annoncering på Facebook. Har du trykket på en Facebook annonce i forbindelse med MindRocket, er det med stor sandsynlighed Søren, der har haft en finger med i spillet.

Til dagligt jonglerer Søren med sekscifrede beløb i annoncekroner for sine ca. 30 kunder, og han lever og ånder Facebook-annoncering. Kombinér det med en helhjertet interesse i at lære fra sig og så har du en underviser og personlighed, der virkelig kan få dig i gang med at tjene penge på dine Facebook annoncer.

Sørens faglige baggrund stammer fra Syddansk Universitet, hvor han tidligere har været ansat som faglig vejleder for de humanistiske it-studier, har varetaget sociale medier på vegne af universitetet samt erhvervet sig en kandidatgrad i webkommunikation (Cand.it).

Jesper Schlebaum

WordPress, Webprogrammering og Jesper går op i en højere enhed og har gjort det i mange år. Du får en professionel WordPress udvikler med en sjælden erfaring, der kan sit stof.

Jesper er nørd på den fede måde, og du vil opleve det som svært for ham at skjule sin WordPress-entusiasme. Han har arbejdet intensivt med WordPress siden 2007, og hans dybe kendskab til kode giver ham en overhøjde, der kommer dig til gode rent undervisningsmæssigt.

De mange års erfaring – og ikke mindst tips og tricks – bliver leveret til dig i din øjenhøjde og på et sprog, du forstår.

Jesper har desuden arbejdet professionelt med grafisk design og webudvikling siden 2006. Han er indehaver af web-bureauet schlebaum.dk og wordpress-troldmanden.dk.

Nick Becker

Nick Becker er Adwords specialist og arbejder til daglig hos River Online i Kolding, hvor han varetager Adwords-kampagner for både små og store virksomheder.
Han har mange års erfaring med Google Adwords, Google Analytics og konverteringsoptimering.

Nick er en erfaren underviser, der også har undervist i SEO (søgemaskineoptimering) og Google Analytics hos blandt andet iVækst. I undervisningen ligger Nick meget vægt på ”learning by doing”, så du får rig mulighed for at få “beskidte hænder” og prøve nogle ting af i praksis.

Jo mere du selv får arbejdet med det i løbet af kurset, desto nemmere bliver det for dig at omsætte viden til praktiske færdigheder..

Claus Rump

Claus har arbejdet med SEO siden 2011 og undervist siden 2013. Han har bl.a. været SEO-specialist hos River Online, hvor han sad med flere større virksomheder i sin kundeportefølje. Her kan blandt andet nævnes PietHein.dk og tandlægekæden Godt Smil.

Udover SEO på grundlæggende og avanceret niveau underviser Claus også i e-mail marketing.

Han har startet 2 webshops og flere forretningshjemmesider helt fra bunden, så han kender til alt det benarbejde, der ligger foran dig lige nu. Claus er tidligere Officer i Forsvaret og har derudover mere end 10 års erfaring med internationalt salg og markedsføring.

Claus lever og ånder for søgemaskineoptimering – og for at lære fra sig. Hans dedikerede tilgang til undervisningen vil med sikkerhed smitte af på dig og give dig et ekstra ”skub” i retning af at gå hjem og skabe resultater på DIN hjemmeside eller webshop.