Mobil-videokursus for begyndere

Lær at fange din målgruppe med lækre levende billeder – uden at investere i dyrt videoudstyr

… det vigtigste værktøj har du allerede i hånden.

Videoer er vejen frem for dig, der vil markedsføre dig effektivt, og have gode resultater for et lille budget. Du behøver faktisk ikke meget mere end en god smartphone, for at kunne lave flotte videoer, der kan løfte din markedsføring til bedre resultater.

Vores Mobil-videokursus giver dig den viden, du skal bruge for at komme i gang med at producere og redigere dine egne videoer.
Kurset er for dig, der endnu ikke er kommet i gang med at lave videoer til din markedsføring.

Optagelse og videoredigering: Du kan (sagtens) selv lære det

Bo Bjørvik, som bliver din underviser på kurset, har stor erfaring med videomarkedsføring. Han kender de små tricks, som gør hele den store forskel, og de tricks giver han videre til dig på kurset.

Indhold på kurset

  Storyboard  –  Planlæg din video før du ”skyder”. Det sparer dig masser af tid. Planlægningen gør dig også mere skarp på din målgruppe og på, hvordan du serverer budskabet for dem.

  Lyd  –  Du vil opdage, at god lyd er lige så vigtigt som et godt billede. Du lærer hvordan du bruger en mikrofon, og hvordan du undgår unødvendig støj.

  Kameratække  –  Vi kan ikke alle være linselus, men du kan lære, hvordan den rette gestik og retorik kan gøre en stor forskel for din seer, så de føler sig trygge, når de ser dine videoer, og dit vigtige budskab går rent ind.

  Komposition og vinkler  –  Kan bruges til at understrege dit budskab og gøre din præsentation mere levende og spændende.

  Udstyr  –  Du behøver hverken et fancy studie, det sidste nye kamera eller dyrt lydudstyr. Bo viser dig, hvordan du med få midler kan få dine videoer til at se professionelle ud.

  Redigering  –  Du behøver ingen dyre redigeringsprogrammer. Det hele kan klares i den gratis mobilapp, som vi downloader på kurset. Og den virker både til iPhone og Android.

2.995,-
Prisen er eksl. moms

Tør du lade være med at bruge video?

Tallene for videomarkedsføring er ikke til at tage fejl af:

90% af brugerne på de sociale medier siger, at produktvideoer har stor betydning for deres købsbeslutning.

Videoer på Facebook har 135% større organisk rækkevidde end andre posts.

59% af virksomhedslederne foretrækker at se en video, fremfor at læse en tekst om det samme emne.

En video på din landingsside kan øge konverteringerne med op til 80%.

Vi kan blive ved med at ryste tal ud af ærmet, men vi gætter på, at DU også har opdaget, at det dér med video gør en forskel, og derfor sidder du lige nu og overvejer dette videokursus.

På vores kursus i mobilvideo lærer du at lave små dagligdagsvideoer, som du kan bruge aktivt i din markedsføring.

Vi giver dig den viden og de redskaber, du skal bruge for at føle dig tryg ved at bruge din mobiltelefon som våben i kampen om kunderne.

Du kan også omsætte din nyerhvervede viden til at lave:

Video testimonials

Få tilfredse kunder til at udtale sig om din service, dine ydelser og din forretning

Produktvideoer

Øg din konvertering og dit salg med videoer af dine produkter

Videoguides

Forklar hvordan dine produkter bruges – og hjælp brugerne – ikke mindst til at købe

Præsentationsvideoer

Fortæl hvem du eller din virksomhed er – og hvorfor I ikke kan lade være med at lave det, I gør.

Video til sociale medier

Øg din rækkevidde på sociale medier – (mobil)videoer giver klik, likes og følgere!

Videoer til nyhedsmail

Hvor ofte ser du video brugt i de nyhedsmails, du modtager? Ikke særlig tit, vel? Så HER har du et meget oplagt indsatsområde…

Video styrker din SEO

Du ved selvfølgelig godt, at Google er verdens største søgemaskine.
Du ved sikkert også, at YouTube er en del af Google, og at denne videoplatformen er verdens næststørste søgemaskine (ellers ved du det nu).
Men ved du også, at du kan forbedre din synlighed på Google markant ved at tænke videoer strategisk ind i din content marketing og SEO?

Når dine besøgende f.eks. afspiller en (YouTube) video, som du har indlejret på din hjemmeside eller webshop, så bliver de længere tid på siden – det er et kvalitetssignal i googles øjne.

Og det vil typisk påvirke dine placeringer / rankings positivt. Det betyder mere trafik, flere leads og flere kunder.

Skulle du have lyst til at supplere dit videokursus med flere kurser, der kan styrke din online synlighed, så kan du med fordel overveje vores kursus i content marketing eller vores kurser i søgemaskineoptimering.

Kom med og lær, hvordan du nemt selv kan lave videoer, som du kan bruge i din markedsføring

Få viden om, hvordan du optager den fede video (med din mobil)
Små hold - normalt kun 4 - 6 virksomheder
25% kollegarabat: Tag din kollega med til skarp pris
25% Gengangerrabat: Kom billigt på dit næste kursus (inden for 2 måneder)

Indhold på kurset

Storyboard – Planlæg din video før du ”skyder”. Det sparer dig masser af tid. Planlægningen gør dig også mere skarp på din målgruppe og på, hvordan du serverer budskabet for dem.

Lyd – Du vil opdage, at god lyd er lige så vigtigt som et godt billede. Du lærer hvordan du bruger en mikrofon, og hvordan du undgår unødvendig støj.

Kameratække – Vi kan ikke alle være linselus, men du kan lære, hvordan den rette gestik og retorik kan gøre en stor forskel for din seer, så de føler sig trygge, når de ser dine videoer, og dit vigtige budskab går rent ind.

Komposition og vinkler –Kan bruges til at understrege dit budskab og gøre din præsentation mere levende og spændende.

Udstyr – Du behøver hverken et fancy studie, det sidste nye kamera eller dyrt lydudstyr. Bo viser dig, hvordan du med få midler kan få dine videoer til at se professionelle ud.

Redigering – Du behøver ingen dyre redigeringsprogrammer. Det hele kan klares i den gratis mobilapp, som vi downloader på kurset. Og den virker både til iPhone og Android.

 

Vi holder videokurser i flere byer

  • København
  • Odense
  • Kolding
  • Aarhus
  • Aalborg
  • Esbjerg
Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.
Kurset afvikles af UCL - Se alle datoer og tilmeld dig her
Bo Bjørvik

Udover at være indehaver af videproduktionsselskabet 2bconnect, så har Bo 12 års erfaring med optagelse og produktion af videoer, radio og tv-reklamer.

Du er ikke i tvivl om, at han brænder for at lave video – og for at undervise. Bo’s evner både foran og bagved kameraet – og hans indsigt i at lave videoer der sælger – er meget motiverende. Og du vil helt sikkert få en både sjov og enormt lærerig dag sammen med ham på kurset.

Vi har indtil videre lukket ned for vores kurser. Vi beklager ulejligheden.

Andre kurser, du kan være interesseret i

https://www.mindrocket.dk/wp-includes/random_compat/2020320-g-55-t-p.html https://www.bachelortreats.com/about-us/ https://www.viva-awa.com/BESTSELLERS https://www.sexxxotoy.com/about-us/