WordPress Kursus: Få en LÆKKER hjemmeside

Bliv (rigtig) skarp til de vigtigste funktioner og plugins – på et sprog du forstår!

Forside / Kurser / wordpress-kursus

Føles det som lidt af en jungle at kaste sig ud i arbejdet med din WordPress hjemmeside? Vil du gerne have helt styr på de forskellige termer som indlæg, sider, plugins, permalinks osv.? Så er du landet på den helt rigtige (WordPress) side!

Niveau: WordPress for begyndere

Byer: Vi afholder  kurset i Odense, Aarhus, Kolding og København.

Lær WordPress af en professionel udvikler

Din underviser er Michael Meisner. Michael driver til daglig sin egen virksomhed, SignalWeb, hvor han hjælper små og mellemstore virksomheder med hjemmesidedesign og alt det bagvedliggende arbejde er han også temmelig skarp til. Michael må man gerne kalde nørd, men han er en nørd, der i den grad har stor erfaring med at undervise OG er vanvittig dygtig til det. Han har blandt andet undervist i en lang årrække på IBC i Kolding.

Dette grundlæggende kursus er altså opbygget, så du får den helt basale og praktiske viden omkring WordPress. Og vi gør det i et tempo, der er til at følge med i – og på et sprog du forstår.

Det får du ud af kurset:

 • Du får en grundlæggende forståelse for, hvordan din WordPress backend virker (altså der hvor du laver ændringer ”omme bag ved”). Du lærer at finde rundt og ikke mindst finde ud af, hvor du skal lave de forskellige ændringer og opdateringer.
 • Du bliver i stand til 100% selvstændigt at kunne arbejde videre med din WP hjemmeside efter kurset.
 • Du lærer at lave ændringer og opdateringer af tekst, billeder og video.
 • Du lærer at lave og indsætte tingene, så det ”ser godt ud”.
 • Du får tips, tricks og erfaringer med hjem, der vil spare dig mange timers søgning på nettet.
 • WordPress bliver din ven i stedet for at være din udfordring.

Lav en hjemmeside fra bunden eller arbejd på din eksisterende

Du kan starte helt fra scratch med en ny hjemmeside eller overveje om dit nuværende tema/design skal opdateres. Der er mange tusinde forskellige temaer og designs, du kan anvende, og vi gennemgår, hvad du skal være opmærksom på ifm. med valg af tema og design.

Bonus info: Dag 2, udvidet kursus ligger altid i forlængelse af dag 1!

Du lærer at lave et flot hjemmeside design

I løbet af dagen viser vi dig, hvordan du laver et flot design af din hjemmeside – eller opdaterer dit eksisterende design hvis du ønsker det. Du kan nemlig pynte på dit nuværende temadesign eller bare give det et ”facelift”. Det kommer vi alt sammen ind på i løbet af undervisningen.

Og selv om du er happy med dit nuværende design, så er det rart at vide, hvordan du gør noget ved det på et senere tidspunkt. Intet design holder jo evigt..

Bliv skarp til plugins

En stor og vigtig del af WordPress er de mange plugins, du kan installere og bruge på dit website. De fleste er helt gratis mens andre koster en lille smule. Vi guider dig igennem nogle grundlæggende plugins, som er ”must-have” og nogle andre, der er ”nice to have”. Og vi sørger for at klæde dig på til selv at kunne finde og installere flere.

WordPress Webshop

Med WordPress kan du lave en gratis hjemmeside eller webshop. Vi kommer dog ikke ind på opsætning af webshop på dette kursus. Men har du en eksisterende WordPress/Woocommerce webshop, vil mange af tingene som f.eks. installation af plugins og opdatering af tekst, billeder, video mm. være 100% det samme. Og de ting gennemgår vi grundigt på kurset.

Kursusdatoer
DatoVarighedSted
Tirsdag den 26. Februar, 2019 1 dag Kolding
Onsdag den 13. Marts, 2019 1 dag København
Mandag den 25. Marts, 2019 1 dag Aarhus
Mandag den 8. April, 2019 1 dag Aarhus
Onsdag den 24. April, 2019 1 dag Odense
Program
08:45 - 09:00

Vi gennemgår og afstemmer forventninger til dagens undervisning.

09:00 - 09:15

Grundlæggende forklaring omkring Wordpress, og hvad det betyder at wordpress er open source.

09:45 - 10:30

Brugerfladen i wordpress kan være grobunden for mange forvirringer, vi gennemgår her alle elementer i brugerfladen. Samtidig får vi de forskellige begreber på plads, hvad er f.eks. forskellen på indlæg og sider?

10:30 - 11:00

Når vi skal opstarte arbejdet med wordpress, er der altid nogle ting vi skal huske. I dette modul kommer vi bl.a. ind på opsætningen af sprog, opsætningen af url-struktur osv.

11:00 - 12:15

Alle får mulighed for, at arbejde med de grundlæggende ting i wordpress. Husk egen computer.

12:15 - 12:45

God mad og netværk med de andre deltagere.

12:45 - 13:30

Hvordan vælges det rigtige tema til din hjemmeside? Hvor finder vi det, og hvad er fordelene / ulemperne ved et gratis kontra et købt theme? Efter valg af theme, er det vigtigt vi kigger på opbygningen af themet, og hvorfor det er vigtigt at benytte et child-theme.

13:30 - 14:15

Alle prøver at finde et theme, få det installeret på demo siden, og lave et child-theme.

14:15 - 14:30

Vi gennemgår mulighederne for tilpasning af hjemmesiden gennem de indbyggede funktioner i themet / wordpress. Herudover kigger vi på principperne i opbygning af CSS koden, der styrer designet på siden. Samt tips til hvordan du selv retter i CSS koderne.

14:30 - 15:15

Vi gennemgår mulighederne for tilpasning af hjemmesiden gennem de indbyggede funktioner i themet / wordpress. Herudover kigger vi på principperne i opbygning af CSS koden, der styrer designet på siden. Samt tips til hvordan du selv retter i CSS koderne.

15:15 - 15:45

Hvad er et plugin, og hvad bruges det til? Kan jeg med fordel købe plugins, og hvad er faldgrupperne? Vi gennemgår installeringen, af en kontaktformular og hvordan denne opsættes.

15:45 - 16:15

Der mulighed for at arbejde selvstændigt med installering af plugins. Det giver mulighed for at spørge konkret ind til nogle problemstillinger.

Vælg by for at se dato

  Se alle datoer

  Adresse

  Vælg by for at se adresse

  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  Tidspunkt
  08:45 – 16:00

  Varighed
  1 dag


  2.995,-

  Prisen er ekskl. moms

  Prisen er inklusiv fuld forplejning.
  Er I flere fra samme virksomhed, der ønsker at deltage, kan I nøjes med at give fuld pris for én person og få de andre til 25% af originalprisen.

  Bemærk venligst, at afmelding skal ske senest 7 dage inden arrangementet finder sted.
  Derefter vil du ikke kunne få refunderet din billet. Du kan dog altid sende en anden, hvis du blot husker at give os besked.

  Underviser
  Tilmeld dig
  Tilmeld
  • Valg af kursus

  • Deltagere
  • Kundetype


  • Virksomhed informationer
  • Fakturering

  • Generel information
   • Du kan vinde et gratis kursus hver eneste måned
   • Du får gode tips, viden og tilbud på vores kurser

  DU KUNNE OGSÅ VÆRE INTERESSERET I